Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Das Boot sequel bij Sky

Het gaat heel veel geld kosten, maar dan heb je ook wat. De sequel op de filmklassieker Das Boot.

De opvolger van Das Boot heeft nog geen titel gekregen, maar de miniserie wordt geproduceerd door Sonar Entertainment, Sky en Bavaria Fernsehproduktion. En in 2018 zal Sky de serie gaan uitzenden. Das Boot is een boek van Lothar-Gunther Buchheim en dat boek is verfilmd in de gelijknamige film uit 1981. Nu zal er een 28 miljoen kostende miniserie van de filmklassieker worden gemaakt.

In de nog naamloze serie zullen Lizzy Caplan (Masters of Sex) en August Wittgenstein (The Crown) te zien zijn, samen met Rick Okon (Tatort). Andreas Prochaska zal de achtdelige serie gaan regisseren. Okon kruipt in de huid van de kapitein van de U-612 onderzeeër. Op dit moment zijn de opnames in volle gang, in onder andere La Rochelle, Praag, Malta en München, en die zullen 104 dagen in beslag nemen. In de serie zullen ook Vicky Krieps, Jonathan Zaccai, Leonard Scheicher, Robert Stadlober, Franz Dinda en Stefan Konarske een rol spelen.

De serie speelt zich af in het najaar van 1942 en gaat over de oorlog op zee vanuit het perspectief van een jonge duikbootbemanning. We zien echter ook hoe het er aan land aan toegaat en hoe het staat met de Franse verzetsstrijders.

Heb jij de film Das Boot gezien? En zou je gaan kijken naar de serie?


Lizzy Caplan
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 30 juni 2017, 12:12
Film was geweldig, ben benieuwd wat ze van de mini-serie gaan maken.
henrythailand
henrythailand 30 juni 2017, 12:40
Indien de serie daar is zal ik zeker gaan kijken. Ik ben benieuwd.
ThomasNL92
ThomasNL92 17 juli 2017, 15:41
Dit is een must voor mij te kijken. Top film (serie toendertijd ook in 5 aflev.)..... Was aan het wachten voor zo'n serie.
Log in om een reactie achter te laten