Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in juli 2017

Net als in juni hebben we alle nieuwe series die in juli uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

Snowfall

Te zien vanaf: Woensdag 5 juli bij FX.
Het verhaal: Snowfall neemt een kijkje in de vroege dagen van de crack-cocaïne-epidemie in Los Angeles in het begin van de jaren '80.
De cast: Amin Joseph, Andrew Howard, Billy Magnussen, Camila Banus, Emily Rios n Carter Hudson.
Video on youtube


Castlevania

Te zien vanaf: Vrijdag 7 juli bij Netflix.
Het verhaal: Het verhaal van Castlevania is gebaseerd op de gameklassieker uit de jaren tachtig. Ellis is als enige overgebleven van de Belmont-familie. Zijn doel is duidelijk: hij wil Oost-Europa redden van Dracula. Net als in het spel speelt Castlevania de serie zich ver in het verleden af.
Video on youtube


The Defiant Ones

Te zien vanaf: Zondag 9 juli bij HBO.
Het verhaal: The Defiant Ones is een vierdelige documentaire serie die vertelt over de verhalen van Jimmy Lovine en Dr. Dre - de zoon van een Brooklyn longshoreman, de andere rechtstreeks uit Compton - hun onwaarschijnlijke samenwerking en verrassende hoofdrollen in een serie van transformatieve gebeurtenissen in de hedendaagse cultuur.
De cast: Bono, Sean Combs en Dr. Dre.
Video on youtube


Candy Crush

Te zien vanaf: Zondag 9 juli bij CBS.
Het verhaal: In het spelprogramma Candy Crush zullen teams van twee personen hun gezonde verstand en fysieke behendigheid moet gebruiken om een enorm interactief spelbord, voorzien van de beste en nieuwste technologische snufjes, te voltooien.
De cast: Mario López.
Video on youtube


Will

Te zien vanaf:Maandag 10 juli bij TNT.
Het verhaal: Will is een dramaserie over de verloren jaren van de jonge William Shakespeare nadat hij in Londen aankomt in 1589 - toen het theater nog als rock & roll was en een jonge man de wereld veranderde met zijn woorden.
De cast: Laurie Davidson, Olivia DeJonge, Jamie Cambel Bower, Edward Hayter en Mattias Inwood.
Video on youtube


The Bold Type

Te zien vanaf: Dinsdag 11 juli bij Freeform.
Het verhaal: The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthult een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie van Scarlet-vrouwen leunt op elkaar als zij hun eigen stemmen vinden in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.
De cast: Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Matt Ward, Melora Hardin en Sam Page.
Video on youtube


Salvation

Te zien vanaf: Woensdag 12 juli bij CBS.
Het verhaal: Een MIT-afgestudeerde en een tech-superster brengen in Salvation het vreselijke nieuws aan een medewerker bij het Pentagon dat een asteroïde over slechts zes maanden in botsing zal komen met de aarde.
De cast: Charlie Rowe, Jacqueline Byers, Ian Anthony Dale, Jennifer Finnigan en Rachel Drance.
Video on youtube


Friends from College

Te zien vanaf: Vrijdag 14 juli bij Netflix.
Het verhaal: Friends from College gaat over een groep (oud-)vrienden van de universiteit die inmiddels de veertig jaar hebben aangetikt. Het is inmiddels twintig jaar geleden dat zij zijn afgestudeerd en wat is er sindsdien van hun leven terecht gekomen? Na hun afstuderen hadden ze allemaal bepaalde verwachtingen, maar is het ze ook gelukt om te bereiken wat ze voor ogen hadden, of juist niet? Centraal staan de verstrengelde en vaak gecompliceerde onderlinge relaties en wordt er een komische blik geworpen op het zoeken naar evenwicht tussen volwassenheid en nostalgie.
De cast: Annie Parisse, Cobie Smulders, Fred Savage, Jae Suh Park, Keegan-Michael Key en Nat Faxon.
Video on youtube


Ozark

Te zien vanaf: Vrijdag 21 juli bij Netflix.
Het verhaal: In Ozark staat dit keer staat niet de drugsbaron of producent van drugs centraal, maar Marty. Marty lijkt het als hoofd van het gezin Byrde goed voor elkaar te hebben. Ze lijden een normaal leven in Chicago, maar het leven van het volledige gezin komt door Marty volledig op zijn kop te staan. Hij werkt namelijk als financieel adviseur voor een grote drugsorganisatie uit Mexico. Als dit echter fout gaat, moet Marty met zijn familie verhuizen naar een gemeenschap in de Ozarks, waar ze terechtkomen in de wereld van het zwarte geld.
De cast: Sofia Hublitz, Jason Bateman, Anthony Collins, Jason Butler Harner en Laura Finney.
Video on youtube


Raven’s Home

Te zien vanaf: Vrijdag 21 juli bij Disney Channel.
Het verhaal: In Raven’s Home zijn beste vrienden Raven en Chelsea, beiden gescheiden moeders, die samen in een huis hun kinderen opvoeden. Hun huis wordt ondersteboven gedraaid wanneer ze beseffen dat een van de raven's kinderen dezelfde psychische vaardigheden heeft geërfd als hun moeder.
De cast: Raven-Symoné, Anneliese van der Pol, Isaac Brown, Jason Maybaulm en Sky Katz.
Video on youtube


Midnight, Texas

Te zien vanaf: Maandag 24 juli bij NBC.
Het verhaal: Welkom op de plaats waar normaal zijn redelijk vreemd is. In Midnight, Texas is niemand wie hij lijkt te zijn. Er lopen onder meer vampiers, heksen, psychopaten en huurmoordenaars rond. Midnight is een veilige haven voor iedereen die anders is. Wanneer de bewoners motorbendes en de politie moeten bekampen blijken ze een ongewone, maar sterke familie te zijn.
De cast: Francois Arnaud, Arielle Kebbel en Dylan Bruce.
Video on youtube


Somewhere Between

Te zien vanaf: Maandag 24 juli bij ABC.
Het verhaal: Somewhere Between draait om Laura Price. Ze is niet gek; ze weet dat haar dochter Serena vermoord gaat worden. Ze weet niet wie de moordenaar is of waarom ze vermoord gaat worden, maar ze weet exact wanneer het gaat gebeuren, waar en hoe. Ondanks dit alles, al haar pogingen om haar dochter Serena veilig te houden, faalt ze. En Serena’s vastgestelde verschrikkelijke lot zorgt dat ze direct op het pad komt van de moordenaar.
De cast: Aria Birch, Catherine Barroll, JR Bourne.

The Last Tycoon

Te zien vanaf: Vrijdag 28 juli bij Amazon.
Het verhaal: The Last Tycoon volgt Hollywood’s Golden Boy Monroe Stahr, Hollywood’s eerste grote studiobaas. Stahr moet het opnemen tegen vaderfiguur en baas Pat Brady voor de ziel en lijfsbehoud van hun studio. In een wereld die overschaduwd wordt door de Depressie en de groeiende invloed van Hitler in Duitsland, laat The Last Tycoon de passie, het geweld en de tomeloze ambitie zien van Hollywood in de jaren ’30.
De cast: Matt Bomer, Lily Collins, Kelsey Grammar en Koen De Bouw.
Video on youtube


Room 104

Te zien vanaf: Vrijdag 28 juli bij HBO.
Het verhaal: Room 104 staat voor een enkele kamer van een gemiddeld Amerikaans hotel en vertelt een ander verhaal van de verschillende karakters die er verblijven in elke aflevering.
De cast: Davie-Blue, Spencer Garrett en Will Tranfo.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in juli 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.


Somewhere Between
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (9)

hero88
hero88 29 juni 2017, 13:56
Snowfall en The Defiant Ones ga ik zoizo kijken.
Friends from College lijkt een beetje op een paar films die ik gezien heb weet zo niet welke maar lijkt me wel leuk.
Ozark en Salvation eerst de reacties maar is afwachten.
anonymous
anonymous 29 juni 2017, 14:27
Midnight Texas ben ik wel benieuwd naar, al had liever gezien dat deze bij een kabel zender zou worden uitgezonden. Daar kunnen ze toch net iets verder gaan dan bij één van de commerciële zenders.
JanWillemK
JanWillemK 29 juni 2017, 15:01
Ik houd wel van disaster series/films. Salvation lijkt mij wel gaaf.
danielleb
danielleb 29 juni 2017, 15:29
Sowieso salvation en midnight Texas.. ....
ThomasNL92
ThomasNL92 29 juni 2017, 23:37
Niks. Weer een zwakke maand vanuit mijn oogpunt.
TrisGert
TrisGert 30 juni 2017, 10:55
Veelbelovende series deze maand! Snowfall, Friends from College, Ozark, Room 104 & The Defiant Ones ga ik volgen.
Ivanho
Ivanho 1 juli 2017, 07:57
Snowfall en Ozark ga ik volgen
thales
thales 18 juli 2017, 12:48
Alleen Ozark zou iets kunnen zijn al ben ik bang dat hij gaat tegenvallen. De overige series hierboven spreken me eigenlijk niet aan. Wanneer komt er toch een nieuwe 'LOST' .
renzoroy
renzoroy 18 juli 2017, 13:08
Snowfall, Salvation en Friends From College zijn zeker aan te raden. Midnight Texas, Ozark en Room 104 ben ik erg benieuwd naar. The Defiant Ones heb ik ook klaar staan om te kijken. Castlevania vind ik na de 1e 2 eps niet zo boeiend, had liever een live action serie daarvan gezien.
Log in om een reactie achter te laten