Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in juni 2017

Net als in mei hebben we alle nieuwe series die in juni uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

I'm Dying Up Here

Te zien vanaf: Zondag 4 juni bij Showtime.
Het verhaal: In de beroemde en beruchte stand-up comedy-scene van LA in de jaren '70, waar de carrière van de meeste comedy superstars begon, gaat het om de geïnspireerde en beschadigde psyches die met hilarische, maar complexe zaken het publiek aan het lachen maken. I'm Dying Up Here is gebaseerd op het gelijknamige boek van William Knoedelseder.
De cast:Melissa Leo, Michael Angarano en Al Madrigal.
Video on youtube


Claws

Te zien vanaf: Zondag 11 juni bij TNT.
Het verhaal:Claws volgt de opkomst van vijf gevarieerde en verraderlijke schoonheidsspecialisten die werken bij the Nail Artisan van Manatee County salon in Zuid-Florida, waar er veel meer aan de hand is dan zijde wraps en pedicures.
De cast: Niecy Nash, Carrie Preston, Harold Perrineau, Jenn Lyon, Judy Reyes, Jack Kesy, Karrueche Tran, Kevin Rankin en Jason Antoon.
Video on youtube


Blood Drive

Te zien vanaf: Woensdag 14 juni bij Syfy.
Het verhaal: Blood Drive speelt zich af in een toekomstig 1999. Het is een tijd waarin geweld en misdaad eigenlijk onbestraft blijft. Het verhaal draait om de eerlijke agent Arthur Bailey, die in een gewelddadige en gevaarlijke autorace belandt. Hij loopt onder meer de redelijk psycho-achtige racer Grace tegen het lijf.
De cast: Alan Ritchson, Christina Ochoa, Thomas Dominique.
Video on youtube


Riviera

Te zien vanaf: Donderdag 15 juni, (was vrijdag 5 mei) bij Sky1.
Het verhaal: In Riviera verliest Georgina haar man Constantine, die miljonair is, als zijn jacht explodeert. Ze is verbaasd dat geweld, leugens en zelfs moord deel uitmaakten van zijn leven. Nu moet ze uit haar comfortzone gaan om haar familie en zichzelf te beschermen.
De cast: Julia Stiles, Roxane Duran, Igal Naor en Xavier Brossard.
Video on youtube


Little Big Shots: Forever Young

Te zien vanaf: Woensdag 21 juni bij NBC.
Het verhaal: Na het fenomenale succes van Little Big Shots, waar kinderen hun geweldige talent op primetime lieten zien, komt NBC nu met Little Big Shots: Forever Young waarin senioren die jong van geest en hart zijn hun verborgen talenten, levendige persoonlijkheden en ongelofelijke wijsheid kunnen laten zien.
De cast: Steve Harvey.

The Mist

Te zien vanaf: Donderdag 22 juni bij Spike TV.
Het verhaal: The Mist is een verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King. The Mist gaat over een stadje dat wordt geterroriseerd door een dichte mist, die gepaard gaat met de nodige schepsels en ervoor zorgt dat de menselijkheid van de personages op de proef wordt gesteld.
De cast: Alyssa Sutherland, Isiah Whitlock Jr. en Bill Carr.
Video on youtube


GLOW

Te zien vanaf: Vrijdag 23 juni bij Netflix.
Het verhaal: GLOW is gebaseerd op een echte worstelcompetitie in Los Angeles die in de jaren '80 werd gehouden. Het hoofdpersonage is een actrice die zonder werk thuis zit. Ze ziet in de vrouwelijke worstelcompetitie haar kans om toch nog een poging te wagen om beroemd te worden.
De cast: Ellen Wong, Britt Baron en Alison Brie.
Video on youtube


Gypsy

Te zien vanaf: Vrijdag 30 juni bij Netflix.
Het verhaal: Gypsy vertelt het verhaal van therapeut Jean Holloway die te erg betrokken is in het leven van haar patiënten.
De cast: Naomi Watts Sophie Cookson en Billy Crudup.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in juni 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Kijk hier voor de lijsten van NBC, ABC, FOX, The CW, CBS en andere zenders welke series er al zijn vernieuwd of beëindigd/gecanceld zijn. En welke series er op Netflix zijn te zien in Nederland.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

4thaarts
4thaarts 30 mei 2017, 09:18
Gypsy en The Mist maar even toegevoegd om te gaan kijken voor als het buiten te warm is :P
Nostromo
Nostromo 30 mei 2017, 09:44
Yeahhhhh Mist ga ik zeker kijken
anonymous
anonymous 30 mei 2017, 12:03
The Mist en Gipsy, beiden op mijn lijstje gezet.
Anouk
Anouk 30 mei 2017, 12:59
The mist, is daar ook een film van? Heb ooit een film gezien met dezelfde naam en verhaal en dat was echt verschrikkelijk slecht.
renzoroy
renzoroy 30 mei 2017, 13:06
ja uit 2007, onwijs goede film.
BadWolf
BadWolf 30 mei 2017, 16:22
Sterker nog: er is zelfs een boek van!
Anouk
Anouk 31 mei 2017, 06:23
Dat er een boek van is weet ik, die zal ik vast leuk vinden, maar de film vond ik ect helemaal niks. Hopelijk weten ze van de serie wat beters te maken
renzoroy
renzoroy 31 mei 2017, 17:44
Die film is juist heel goed, vooral door het heftige einde. Is van Frank Darabont (Shawshank Redemption, The Green Mile (beide net als the mist gebaseerd op boeken van Stephen King) en The Walking Dead
Log in om een reactie achter te laten