Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

ABC vernieuwt nog drie series en bestelt er twee

Ook ABC is nog niet klaar met hun line-up voor het seizoen 2017-2018. Ze hebben nog eens twee series besteld en drie series vernieuwd.

ABC heeft Deception en Splitting Up Together besteld.

Deception is een dramaserie en die volgt goochelaar Cameron Black (Jack Cutmore-Scott, Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life) uit Las Vegas, die begint te werken als een raadgevende illusionist bij de FBI wanneer zijn carrière wordt geruïneerd door een schandaal. Hij gebruikt zijn talenten in vingervlugheid, illusies en bedrog om de overheid te helpen met het oplossen van misdaden die alle uitleg tarten.

De komedie Slitting Up Together (foto) is gebaseerd op de Deense serie gecreëerd door Mette Heeno en centreert zich rond koppel Lena (Jenna Fischer, The Office) en Martin (Oliver Hudson, Rules of Engagement), wiens huwelijk een nieuw leven wordt ingeblazen door hun scheiding. Suburgatory-bedenker Emily Kapnek keert hiermee terug naar ABC als showrunner en uitvoerend producent via haar Piece of Pie-vlag, samen met Ellen DeGeneres en haar A Very Good Productions-topper Jeff Kleeman.


Er zijn nog een drie series vernieuwd door ABC.

America’s Funniest Home Videos krijgt een 28ste seizoen met Alfonso Ribeiro (die terugkeert als presentator. Op dit moment is het 27ste seizoen nog in volle gang.

Speechless is vernieuwd met een tweede seizoen. Speechless vertelt het verhaal van Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenoot van Jimmy. Terwijl Maya vecht tegen terechte en onterechte onrecht, werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze op zoek naar de juiste persoon die JJ zijn “stem” terug kan laten vinden. Minnie Driver kondigde het nieuws aan via Twitter.

De komedieserie Fresh off the Boat doet het al twee seizoenen prima bij de Alfabet-zender. Het is daarom niet vreemd dat ABC heeft besloten om de serie te vernieuwen met een derde seizoen. Het derde seizoen zal in het najaar van 2017 van start gaan.

Ben jij blij met deze vernieuwingen van ABC? En wat denk je van de nieuwe series?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

shira66
shira66 14 mei 2017, 10:10
Deception doet mij een beetje denken aan the mentalist....ben benieuwd
4thaarts
4thaarts 15 mei 2017, 09:34
Deception is dertien in dozijn, van Numbers tot Blindspot, Elementary of anderen, gooi iemand met een expertise bij een andere groep om wekelijks misdaad op te lossen. Weinig inspiratie nodig. Enige wat telt is boeiende cast.
Log in om een reactie achter te laten