Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The CW bestelt en vernieuwt

The CW krijgt er twee nieuwe series bij, twee series zijn vernieuwd en één serie krijgt een reboot.

The CW heeft besloten om de serie Dynasty een reboot te geven en te bestellen tot serie. The CW’s Dynasty wordt omschreven als een moderne kijk op het leven van twee van Amerika’s rijkste families, de Colby’s en de Carringtons, als zij een vete beginnen voor behoudt van hun fortuin en kinderen. De dramaserie Dynasty was van 1981 tot en met 1989 te zien bij ABC met onder andere Joan Collins, Heather Locklear, Linda Evans en John Forsythe in de hoofdrollen.

Ook heeft The CW twee nieuwe series besteld. Dat is de serie Black Lightning, gebaseerd op een DC Comics en oorspronkelijk ontwikkeld voor FOX. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe superheldenserie Black Lightning.

The CW heeft de dramedy Life Sentence besteld. Het gaat over een jonge vrouw Stelle Abbot (Lucy Hale, Pretty Little Liars) die, nadat ze is gediagnosticeerd met terminale kanker, er achter komt dat ze genezen is. En nu moet ze leren omgaan met de keuzes die ze heeft gemaakt toen ze besloot om te gaan met het leven alsof ze dood ging.

The CW had al wat series vernieuwd zoals The 100, Arrow, The Flash (2014), Jane the Virgin en Supergirl, maar het wachten was op iZombie en The Originals. Nu kunnen de fans opgelucht ademhalen. iZombie is vernieuwd met een vierde seizoen en The Originals is vernieuwd met een vijfde seizoen. Deze twee series voegen zich bij de meerderheid van The CW series die vernieuwd zijn. The CW had Frequency en No Tomorrow al eerder gecanceld.

Ga jij naar de reboot van Dynasty kijken?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

JanWillemK
JanWillemK 11 mei 2017, 10:49
Mooi nieuws voor The Originals! Mag van mij nog even doorgaan. Wel hoop ik dat Claire Holt nog eens een vastere rol zal gaan zal spelen.
anonymous
anonymous 12 mei 2017, 11:08
Geweldig nieuws voor the Originals, ik hoopte al dat er een 5de seizoen zou komen! Helemaal TOP!! Ik hoop zelfs dat er na seizoen 5 ook nog een seizoen 6 en misschien een 7 komt?
Javelin
Javelin 13 mei 2017, 21:20
Tis onvoorstelbaar dat troep als Arrow nog steeds vernieuwd wordt vanwege de cross-overs met Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Arrow is geen moer meer aan en dat is aan Stephen Amell (hoofdrolspeler) duidelijk te merken. Iets als Frequency wat vernieuwend is is dan weer gecanceld... schiet mij maar lek.
anonymous
anonymous 13 mei 2017, 23:20
Kijkcijfers. Naar die troep, zoals jij het noemt, kijken behoorlijk veel meer mensen dan naar Frequency. Zenders cancellen echt niet hun best bekeken programma's.
renzoroy
renzoroy 14 mei 2017, 16:33
meeste mensen kijken naar simpele troep series :P :)
anonymous
anonymous 14 mei 2017, 18:47
Iedereen heeft wel zo'n serie in zijn kijklijst. Wat de één troep vind, vind de ander wel goed.
renzoroy
renzoroy 14 mei 2017, 19:25
Deze reactie is verwijderd.
Log in om een reactie achter te laten