Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon bestelt twee seizoenen van The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon heeft meteen twee seizoenen besteld van de nieuwe Amy Sherman-Palladino serie The Marvelous Mrs. Maisel.

Amazon ziet veel potentie in de nieuwe serie The Marvelous Mrs. Maisel, gecreëerd en geschreven door Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls), uitvoerend geproduceerd door Daniel Palladino (Gilmore Girls) en in de hoofdrol Rachel Brosnahan (Manhattan) als Miriam ‘Midge’ Maisel.



The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge, een New Yorkse echtgenoot en moeder die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Midge heeft alles wat ze ooit wilde – een perfecte echtgenoot, twee kinderen en een elegant appartement op de Upper East Side, perfect voor het houden van Yom Kippur diners. Maar haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verbogen talent bij zichzelf ontdekt, en dat verandert haar leven voorgoed. Onder andere Michael Zegen (Rescue Me), Alex Borstein (MADtv), Tony Shalhoub (Monk) en Marin Hinkle (Two and a Half Men) gaan een rol spelen in The Marvelous Mrs. Maisel.

De pilot, die op dit moment is te zien voor alle Amazon klanten bij Amazon.com/originals, kreeg als cijfer een 4,8 en 92 procent van de stemmers gaf de pilot zelfs een vijf. Niet eerder bestelde Amazon meteen twee seizoenen van een serie. Wanneer de serie The Marvelous Mrs. Maisel in première gaat is nog niet bekend.

Heb jij de pilot van The Marvelous Mrs. Maisel al gezien?


Amy Sherman-Palladino en Daniel Palladino
Vorige aflevering
Four Minutes
Four Minutes
05x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Marvelous Mrs. Maisel