Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Serie voor Stephen Kings Sleeping Beauties

En weer heeft de King of Horror een serie op stapel staan. Dit keer wordt het boek Sleeping Beauties tot serie omgetoverd.

Het boek van Stephen en Owen King is aangekocht door Anonymous Contant om er een serie van te maken. En het is de bedoeling dat de serie al heel binnenkort te zien is op de televisie, namelijk in september 2017.
Het verhaal van Sleeping Beauties speelt zich af in een klein dorp in het Appalachen-gebergte, waar de voornaamste werkgever een vrouwengevangenis is. Wanneer de vrouwen in deze gevangenis gaan slapen, dwalen hun geesten af naar een andere dimensie en verliezen ze alle contact met de buitenwereld. Als deze staat bij de vrouwen wordt doorbroken, draaien ze door en worden ze extreem gewelddadig. Het blijkt echter dat één van de vrouwen in de gevangenis immuun is voor wat er zich allemaal afspeelt. Zou zij de sleutel zijn tot het opheffen van de vloek?



Producenten van Sleeping Beauties zijn Michael Sugar (The OA, 13 Reasons Why) en Ashley Zalta (The OA, Maniac). Aardig detail is dat het boek Sleeping Beauties ook in september 2017 uit zal komen. King zei hierover in juni 2016 tijdens de aankondiging van het boek: “Owen bracht me dit brilante idee en ik heb al een paar keer samen gewerkt met Joe { Hill, schrijver}. Ik ga nog niet zeggen wat het idee is omdat het zo ontzettend goed is.”

Heb je wel eens een boek gelezen of en serie/film gezien van Stephen King?


Stephen King
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

BadWolf
BadWolf 12 april 2017, 01:48
De vraag kan beter zijn: wie niet? Zelf heb ik nagenoeg alle boeken van Stephen king alhoewel de laatste boeken als epub. Ook heb ik ook een heel hoop films/mini series. En wie zit er niet te wachten op de Film(s) de 'Donkere Toren'
Ga eens neuzen op de Nederlandse Stephen King fan site (gratis) http://stephenking.nl/
renzoroy
renzoroy 12 april 2017, 19:31
Of check deze lijst met alle King films/series (incl. die nu in productie zijn)

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_adaptations_of_works_by_Stephen_King
Log in om een reactie achter te laten