Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Remake van 800 Words bij SBS 6

Daniël Boissevain gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe SBS 6-serie 800 Woorden

De opnames gaan in mei van start en wanneer de nieuwe SBS 6-serie 800 Woorden zal worden uitgezonden is nog niet bekendgemaakt. Wat we wel kunnen vertellen is dat Daniël Boissevain de hoofdrol gaat spelen in de remake van de populaire Australische serie.

800 Words gaat over George Turner , sinds kort weduwnaar, die stopt met zijn baan als een populaire 800 woorden-columnist voor een goed lopende krant uit Sydney. Via het internet koopt hij in een impuls een huis in een afgelegen badplaats in Nieuw-Zeeland. Dan moet hij het nieuws vertellen aan zijn twee tieners die net hun moeder zijn verloren en nu worden geconfronteerd met een nog onzekere toekomst. Maar de nieuwsgierige lokale bevolking zorgt ervoor dat zijn droom om een nieuwe start te maken niet zo gaat als gepland.

SBS 6 heeft naast Boissevain (Brussel, Vlucht HS 13) ook Hanna Verboom (Feuten), Nyncke Beekhuyzen (Lotte) en Tamara Brinkman (Bureau Raampoort) op de castinglijst gezet. Karin de Groot van SBS zei: “We hopen dat dit een tweede Dokter Tinus wordt.” Maar ze voegt er aan toe dat Dokter Tinus en 800 Woorden niet op elkaar lijken. “Nee, het is niet de opvolger. We willen de series afwisselend uitzenden. In Australië was het eerste seizoen een groot succes.”

Is 800 Woorden een serie die je zou kunnen kijken?


Daniël Boissevain, Hanna Verboom en Nyncke Beekhuyzen
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten