Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Colin Farrell gaat Oliver North spelen in nieuwe Amazon miniserie

Colin Farrell gaat waarschijnlijk naar Amazon om daar de rol van Oliver North te gaan spelen in een nieuwe miniserie over de Iran-Contra affaire.

Colin Farrell zal in de nieuwe miniserie van Amazon weer gaan samenwerken met The Lobster-regisseur Yorgos Lanthimos. De True Detective-acteur is gekoppeld aan het nieuwe project als Oliver North. De dramaserie wordt geschreven door Enzo Mileti en Scott Wilson, de formele order pick-up zou afhangen van de definitieve scripts van het schrijversduo. De gelimiteerde serie komt van Red Hour Films van Ben Stiller en Nicky Weinstock.

Oliver North was een lid van de Amerikaanse National Security Council NSC tijdens het schandaal van de Iran-Contra affaire, dat begon met de intentie om de relatie tussen Amerika en Iran te verbeteren, maar eindigde in een wapenhandel-schandaal waarin vele ambtenaren onder de Reagan-administratie betrokken waren in de jaren '80.

Het is nog niet bekend gemaakt hoe de miniserie gaat heten en wanneer de opnames van start gaan. Op dit moment is de serie nog in de ontwikkelingsfase. Uiteraard laat MijnSerie je het weten zodra er meer bekend is over deze nieuwe miniserie met Colin Farrell.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe serie van Amazon?


Yorgos Lanthimos op de achtergrond Colin Farrell
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten