Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Colin Farrell gaat Oliver North spelen in nieuwe Amazon miniserie

Colin Farrell gaat waarschijnlijk naar Amazon om daar de rol van Oliver North te gaan spelen in een nieuwe miniserie over de Iran-Contra affaire.

Colin Farrell zal in de nieuwe miniserie van Amazon weer gaan samenwerken met The Lobster-regisseur Yorgos Lanthimos. De True Detective-acteur is gekoppeld aan het nieuwe project als Oliver North. De dramaserie wordt geschreven door Enzo Mileti en Scott Wilson, de formele order pick-up zou afhangen van de definitieve scripts van het schrijversduo. De gelimiteerde serie komt van Red Hour Films van Ben Stiller en Nicky Weinstock.

Oliver North was een lid van de Amerikaanse National Security Council NSC tijdens het schandaal van de Iran-Contra affaire, dat begon met de intentie om de relatie tussen Amerika en Iran te verbeteren, maar eindigde in een wapenhandel-schandaal waarin vele ambtenaren onder de Reagan-administratie betrokken waren in de jaren '80.

Het is nog niet bekend gemaakt hoe de miniserie gaat heten en wanneer de opnames van start gaan. Op dit moment is de serie nog in de ontwikkelingsfase. Uiteraard laat MijnSerie je het weten zodra er meer bekend is over deze nieuwe miniserie met Colin Farrell.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe serie van Amazon?


Yorgos Lanthimos op de achtergrond Colin Farrell
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00