Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Lowe Files, nieuwe serie met Rob Lowe en zijn zoons

Tieneridool uit de jaren '80 Rob Lowe gaat samen met zijn zoons op zoek naar Big Foot, aliens en meer legendes in The Lowe Files.

De meeste van ons die ouder zijn dan 40, zullen zich St Elmo’s Fire uit 1985 vast nog kunnen herinneren. Menig meisje had in die tijd een poster van Rob Lowe (Code Black, The Grinder) boven haar bed hangen. Inmiddels zijn die meisjes wat ouder en Lowe ook. Hij gaat nu met zijn twee zoons een serie maken over legendes en onopgeloste mysteries, The Lowe Files.

Rob vertelde dat de drie hun leven lang al gefascineerd zijn met het soort verhalen waar hun serie om zal gaan draaien. “Van jongs af aan hou ik er al van als er onverklaarbare legendes, vreemde fenomenen en enge, bovennatuurlijke verhalen verteld worden bij het kampvuur. Toen ik vader werd, deelde ik die verhalen met mijn twee zoons.”

Samen met zijn zoons Matthew van 23 en Owen van 21 jaar gaat Lowe in The Lowe Files opzoek naar een alienbasis onder de zeespiegel, trainen ze met geheime overheidsfunctionarissen en brengen ze een bezoekje aan NAWAC, waar ze onderzoek doen naar het bestaan van Big Foot. Het is de bedoeling dat The Lowe Files deze zomer in première gaat bij A&E.

Zou jij naar The Lowe Files gaan kijken deze zomer?Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_pooj
22 mrt 2017 14:51 -
Ja leuk, ik ga wel kijken,
Reageer
avatar_connya
22 mrt 2017 18:16 -
ik zal dat zeker eens een kans geven, wie weet
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00