Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The Lowe Files, nieuwe serie met Rob Lowe en zijn zoons

Tieneridool uit de jaren '80 Rob Lowe gaat samen met zijn zoons op zoek naar Big Foot, aliens en meer legendes in The Lowe Files.

De meeste van ons die ouder zijn dan 40, zullen zich St Elmo’s Fire uit 1985 vast nog kunnen herinneren. Menig meisje had in die tijd een poster van Rob Lowe (Code Black, The Grinder) boven haar bed hangen. Inmiddels zijn die meisjes wat ouder en Lowe ook. Hij gaat nu met zijn twee zoons een serie maken over legendes en onopgeloste mysteries, The Lowe Files.

Rob vertelde dat de drie hun leven lang al gefascineerd zijn met het soort verhalen waar hun serie om zal gaan draaien. “Van jongs af aan hou ik er al van als er onverklaarbare legendes, vreemde fenomenen en enge, bovennatuurlijke verhalen verteld worden bij het kampvuur. Toen ik vader werd, deelde ik die verhalen met mijn twee zoons.”

Samen met zijn zoons Matthew van 23 en Owen van 21 jaar gaat Lowe in The Lowe Files opzoek naar een alienbasis onder de zeespiegel, trainen ze met geheime overheidsfunctionarissen en brengen ze een bezoekje aan NAWAC, waar ze onderzoek doen naar het bestaan van Big Foot. Het is de bedoeling dat The Lowe Files deze zomer in première gaat bij A&E.

Zou jij naar The Lowe Files gaan kijken deze zomer?



Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 22 maart 2017, 14:51
Ja leuk, ik ga wel kijken,
connya
connya 22 maart 2017, 18:16
ik zal dat zeker eens een kans geven, wie weet
Log in om een reactie achter te laten