Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nieuwe HBO miniserie over presidentsrace tussen Clinton en Trump

HBO gaat een nog naamloze miniserie maken over de strijd tussen Clinton en Trump, en we weten allemaal wie er als winnaar uit de strijd is gekomen.

HBO wil de verbeten strijd tussen Donald Trump en Hilary Clinton tot een serie maken. Hoewel we allemaal weten hoe het af liep, zal HBO inhaken op alle commotie die er rondom de presidentsverkiezingen in 2016 is geweest. Het verhaal wordt gebaseerd op het derde Game Change-boek van schrijvers Mark Halperin en John Heilemann. Het eerste boek van beide heren, "Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime, werd in 2012 verfilmd door HBO als Game Change en won toen vijf Emmy's en drie Golden Globes. Dat succes hoopt de betaalzender minimaal te evenaren. Dus lijkt het een logische keus van HBO om ook van de verkiezingen van 2016 een miniserie te maken.

Welke naam de serie krijgt en wanneer het in première gaat is nog niet bekend gemaakt. De regisseur is wel bekend gemaakt: Jay Roach (The Brink) zal samen met Tom Hanks (Band of Brothers) ook als producent fungeren voor de nu nog naamloze serie.

heb jij Game Change gezien in 2012? Ga je ook naar deze nog naamloze serie kijken?


John Heilemann en Mark Halperin
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten