Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO bestelt de dramaserie Succession

HBO bestelt de dramaserie Succession

Een van de eerste pilots die Casey Bloys had besteld in oktober 2016 voor HBO zal een serie worden. HBO heeft namelijk de dramaserie Succession besteld als tiendelige serie. Succesion vertelt het verhaal van de fictieve mediafamilie Ray uit de 21ste eeuw. De familie Roy is niet alleen rijk en machtig maar ook disfunctioneel. De dramaserie zal familieloyaliteiten, internationale handel en de gevaren van de 21ste eeuw behandelen.

Aan het hoofd van de familie staat Logan Roy, gespeeld door Brian Cox (War & Piece), een harde en machtige maar ouder wordende patriarch. De oudste zoon Kendall zal worden gespeeld door Jeremy Strong (Masters of Sex). De jongere broer Roman zal worden gespeeld door Kieran Culkin (Go Fish). De enige dochter van Logan is Siobhan ‘Shiv’, gespeeld door Sarah Snook (The Beautiful Lie).

Succession wordt geschreven door Jesse Armstrong. Hij zal samen met Will Ferrell, Frank Rich, Kevin Messick en Ilene S. Landress optreden als uitvoerend producent. De regisseur is Adam McKay (Drunk History). Andere hoofdrollen worden gespeeld door onder andere Nicholas Braun (The Perks of Being a Wallflower) en Matthew Macfadyen (Ripper Street). Wanneer de productie van start gaat of wanneer de serie in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Zou jij Succession gaan kijken?


Brian Cox
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 9 februari 2017, 15:56
Kan best wat zijn, als het maar niet té "Americain" is!
mg00079
mg00079 9 februari 2017, 19:23
En wanneer zou deze serie dan moeten gaan starten?
Mandy1966
Mandy1966 9 februari 2017, 22:16
'Wanneer de productie van start gaat of wanneer de serie in première zal gaan is nog niet bekend gemaakt.'
Log in om een reactie achter te laten