Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW stelt uit en bestelt militaire dramaserie pilot

The CW stelt uit en bestelt militaire dramaserie pilot

Bij The CW hebben ze hun handen vol aan alle DC Comics-series, zo vol dat er enkele serie uitgesteld gaan worden tot 2018. Tenminste, als er van uitstel geen afstel komt. Zowel de prequel van Charmed als de reboot van Lost Boys zijn beide uitgesteld naar het volgende schema. Dat betekent dat als ze al geproduceerd gaan worden, ze pas in 2018 in première zullen gaan. Volgens The Hollywood Reporter had The CW maar ruimte voor zes pilots en vandaar dat er dus een aantal opgeschoven moeten worden dit jaar.

De spin-off van Charmed, de prequel die zich af gaat spelen in 1976, zou er volgens insiders niet goed genoeg hebben uitgezien en daarom zou showrunner Jennie Urman opnieuw naar de tekentafel zijn gestuurd. Helaas is de reden waarom de reboot Lost Boys, van de gelijknamige horrorkomedie film uit 1987 met Kiefer Sutherland in de hoofdrol, niet doorgaat niet bekend gemaakt.

Het wordt, na het naamloze Navy Seals project van CBS; For God and Country van NBC; Behind Enemy Lines van FOX en de komedie Charlie Foxtrot de vijfde pilot met een militair tintje dit jaar.

The CW heeft Valor, van toneelschrijver Kyle Jarrow (Lost Generation), besteld als pilot. Zo wordt Valor omschreven: “De grenzen tussen militaire discipline en menselijk verlangen worden getest op een U.S. legerbasis waar een elite unit van helikopterpiloten huist. Zij worden getraind om clandestiene internationale en nationale missies uit te voeren. Het drama ontvouwt zich in het heden als in terugblikken naar een gefaalde missie van één van de eerste missies van een vrouwelijke helikopterpiloot uit deze unit. Die leiden uiteindelijk naar het ontmaskeren van persoonlijke en staats/militaire geheimen en die groeien uiteindelijk uit tot een reddingsoperatie van een groep vermiste soldaten.” Jarrow zal het script schrijven en samen met Bill Haber (Rizzoli & Isles) zal hij ook uitvoerend producent zijn.

Vind jij het jammer dat Charmed en Lost Boys zijn uitgesteld? En wat verwacht je van de militaire pilots?


Kyle Jarrow
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

sarlottje
sarlottje 7 februari 2017, 13:13
Ben het wel een beetje zat aan het worden van al die marvel en dc comic series van CW! Dus ik vind het wel jammer dat er niet meer diversiteit komt!
anonymous
anonymous 7 februari 2017, 22:28
The CW heeft geen Marvel series en ze zenden toch genoeg andere series uit? Feit is gewoon dat de DC series de populairste series zijn voor The CW.
Log in om een reactie achter te laten