Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Sinner nieuwe dramaserie bij USA Network

The Sinner nieuwe dramaserie bij USA Network

USA Network heeft de dramaserie The Sinner besteld waarin Jessica Biel niet alleen de hoofdrol zal spelen, maar ook zal optreden als uitvoerend producent onder haar eigen label Iron Ocean Films. USA Network heeft ook aangekondigd dat elk seizoen een afgerond einde gaat krijgen, wat er op duidt dat The Sinner een anthologieserie gaat worden.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr en gaat over een jonge moeder (Jessica Biel, 7th Heaven) die plotseling overvallen wordt door een vlaag van woede en daardoor een openbare daad van geweld pleegt. Het incident is de start van een verrassende misdaad thriller, waar de vraag niet is wie of wat – maar waarom. Een losgeslagen onderzoeker (Bill Pullman, 1600 Penn) raakt geobsedeerd door de zaak en het ontdekken van de motieven van de vrouw en samen bewandelen zij een pad in haar psyche en naar de verborgen geheimen uit haar verleden.

President van USA Network Chris McCumber vertelde: “We zijn heel blij om The Sinner te mogen aankondigen als eerste serie die we hebben besteld in 2017. Het unieke perspectief van de serie intrigeerde ons vanaf het begin, en Universal Cable Productions, Jessica Biel en het gehele team achter en voor de camera’s hebben iets heel speciaals afgeleverd."

Wat verwacht jij van deze nieuwe serie met Biel en Pullman?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Christophe
Christophe 18 januari 2017, 12:49
Mmmh... Jessica Biel. Was ík maar als Justin Timberlake geboren! Samen met Sophia Bush de vrouw die het meeste indruk op me maakte in series. En Pullman is een prima acteur, dus dat zou wel eens heel goed kunnen worden. Hopelijk in de stijl van The Night Off en True Detective, ik kijk er alvast naar uit.
Izzzmine
Izzzmine 18 januari 2017, 21:13
Eindelijk weer een serie met een einde en goede acteurs
Log in om een reactie achter te laten