Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Opnames Snatch gestart bij Crackle

De opnames voor het eerste seizoen van Snatch zijn van start gegaan. En Crackle heeft meteen wat set foto’s vrijgegeven met onder ander Rupert Grint die wij kennen als Ron Weasley uit de Harry Potter films. Ook Luke Pasqualino (The Musketeers) doet mee als Albert Hall.Grint speelt Charlie Cavendisch. De televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige film van Guy Ritchie uit 2000. Snatch vertelt het verhaal over een groep jonge criminelen die op een vrachtwagen vol goud stuiten. Zo belanden ze in de wereld van de georganiseerde misdaad, die wemelt van de corrupte politieagenten, internationale gangsters en plaatselijk gespuis.Andere castleden zijn Dougray Scott (Hemlock Grove), Ed Westwick (Gossip Girl) en Phoebe Dynevor (Dickensian). Regisseur is Nick Renton (The Musketeers) en het eerste seizoen krijgt tien afleveringen die in 2017 te zien zullen zijn.Heb jij de film gezien? Wat verwacht jij van de serie The Snatch?

Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
28 sep 2016 16:46 -
De film heb ik gezien maar ik heb mijn twijfels of de serie even leuk zal worden gezien
alle deblacles die de revue al gepasseerd zijn.
Een goede cast is al niet altijd een garantie en van deze cast en regisseur val ik helemaal niet bepaald steil van achterover.
Hopelijk bewijst men mij het tegendeel maar ondertussen poets ik voor alle zekerheid al wat lage cijfers op.
Reageer
avatar_JanWillemK
28 sep 2016 19:33 -
Ik heb liever dat ze verder gaan met seizoen 4 van de serie Chosen.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56