Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Serie van Stephen King’s The Dark Tower

Serie van Stephen King’s The Dark Tower

Op dit moment zijn ze druk bezig met de opnames van de film The Dark Tower die in februari 2017 in première zal gaan. Maar er is goed nieuws voor de seriefanaat, The Dark Tower gaat ook een serie worden.



Stephen King heeft een boekenreeks geschreven onder de verzamelnaam The Dark Tower. In de serie gaan ze starten vanaf het vierde boek The Dark Tower IV: Wizard and Glass (Tovenaarsglas) en dat is een prequel verhaal. Idris Elba (Luther) en Tom Taylor (Doctor Foster) zullen hun rollen uit de film opnieuw gaan spelen in de serie. Elba speelt Roland Deschain, het personage waar het verhaal allemaal om draait en Taylor speelt Jake Chambers.

Producent Akiva Goldsman vertelde: "In de film lijdt Roland een enorm verlies. Het meest concrete, persoonlijke en existentiële verdriet dat een personage kan meemaken. Als de film zijn laatste poging om weer te kunnen hopen laat zien, draait de tv-serie om het verlies daarvan."

Het eerste seizoen zal ergens in 2018 in première gaan en zal tussen de tien of dertien afleveringen krijgen.

Ben jij benieuwd wat ze gaan maken van The Dark Tower?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

sssstttt
sssstttt 23 september 2016, 12:18
Kan niet wachten !!!!!!!!!!
pooj
pooj 23 september 2016, 12:46
Dat wordt vast heel gaaf
crix
crix 23 september 2016, 13:21
top
BadWolf
BadWolf 23 september 2016, 18:21
Ben heel benieuwd maar verwacht dat het tegen gaat vallen. Ik heb begrepen dat het letterlijk een 'based upon' wordt. terwijl deze epos zo goed is. Ook ben ik niet blij met Idris Elba als Roland. Een uitstekend acteur maar niet voor deze rol. Wie gaan Eddy Dean en Odetta Holmes/Detta Walker/Susannah ******* spelen.
Gelukkig hebben we altijd de boeken nog...
Rochette
Rochette 24 september 2016, 08:36
Check deze youtube trailer van de film svp:
https://www.youtube.com/watch?v=xKeeHbgG9nE
Dit is de movie trailer van de "The Dark Tower". Met niet de eerste de beste regisseur; Ron Howerd.
Wat ik zie in deze trailer komt aardig overeen met het verhaal uit de boeken. Ik vraag mij alleen af hoe ze 7 boeken in 1 1/2 uur gaan stoppen :)
Ik ga alleen zelf niet weer de fout maken als met GoT. Niet de film controleren op het verhaal van de boeken, maar gewoon achterover zitten en de film / serie op mij af laten komen. Al king zich er mee gaat bemoeien, worden er toch dingen in het verhaal veranderd / aangepast. Dat heeft hij al eerder gedaan :) En het blijft een "King" verhaal, dat moet je niet vergeten.
Ik wacht al een jaar of 10 op deze serie en ik ben erg benieuwd.
BadWolf
BadWolf 25 september 2016, 02:51
Heb je link gevolgd en daarna nog een aantal andere links. Wat ik er nu van begrijp, is dat het eigenlijk een reboot wordt van het verhaal. Een ieder die de serie heeft uit gelezen weet dat Roland aan het eind van de reis de Donkere Toren bereikt en uiteindelijk in een kamer komt die hem weer terug breng aan het begin van het verhaal. Hier begint de film dus ook en blijkbaar is her dan ook mogelijk dat Roland dan zwart is en er dus geen plaatst is voor Odetta/Suzanna en Eddie (je kan tenslotte een Afro-Amerikaanse vrouw niet een Afro-Amerikaanse man voor bleekscheet uitschelden). Er worden wel fragmenten uit alle boeken incl. 'De wind door het sleutel gat' gebruikt. Maar dat is logisch het moet wel een loop blijven waarin bepaalde delen herhaald moeten worden in welke vorm dan ook. Het boek 'De Donkere Toren IV: Tovenaarsglas', wordt als de film een succes wordt in een van de tv seizoenen verfilmd.
Wat kan ik er van zeggen het is niet het originele verhaal en de karakters. Laat ik het zo zeggen: 'Ik zie de film wel als hij een keertje voorbij komt. Tot die tijd pak ik de boeken gewoon nog een keer.'
Toon spoiler
Maikel1984
Maikel1984 26 september 2016, 13:04
kijk hier echt naar uit, kan een veelbelovende serie worden
Log in om een reactie achter te laten