Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in september 2016

Overzicht nieuwe series in september 2016

Net als in juli hebben we voor september alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

The Collection
Te zien vanaf: Vrijdag 2 september bij Amazon.
Het verhaal:Twee broers starten een modehuis in Parijs vlak na de Tweede Wereldoorlog.
De cast: Richard Coyle, Tom Riley, Frances De La Tour, Mamie Gummer, Jenna Thiam en Max Deacon
Video on youtube


Vlucht HS13
Te zien vanaf: Zondag 4 september bij KRO-NCRV.
Het verhaal:In Vlucht HS13 ontmoeten we Liv die krijgt te horen dat een vliegtuig met haar man Simon aan boord is neergestort. Later blijkt uit de passagierslijst dat Simon nooit in het toestel heeft gezeten. Liv doet een schokkende ontdekking die voor haar een steeds groter wordende puzzel wordt. Haar ambitieuze echtgenoot Simon, de liefhebbende vader van hun zoontje, blijkt namelijk een heel ander persoon te zijn.
De cast: Katja Schuurman, Daniël Boissevain en Jeroen Spitzenberger
Video on youtube


Harley and the Davidson
Te zien vanaf: Maandag 5 september bij Discovery Channel.
Het verhaal: Het verhaal van de geboorte van het iconische merk Harley-Davidson, dat in 1903 werd opgericht door twee vrienden uit Milwaukee; William Harley en Arthur Davidson.
De cast: Michiel Huisman, Robert Aramayo, Bug Hall, Stephen Rider, Jessica Camacho, Annie Read, Daniel Coonan, Essa O’Shea, Gabe Luna , Alex Shaffer en Sean Scully.
Video on youtube


Atlanta
Te zien vanaf: Dinsdag 6 september bij FX.
Het verhaal: Twee neven, met een verschillende kijk op kunst versus commercie, zijn omhoog aan het klimmen in de Atlanta rapscene. Earnest 'Earn' Marks is een ambitieuze schoolverlater en zijn vervreemde neef wordt plotseling een ster.
De cast: Donald Clover, Bryan Tyree Henry, LaKeith Lee Stanfield, Zazie Beetz en Bret E. Benson
Video on youtube


Queen Sugar
Te zien vanaf: Dinsdag 6 september bij OWN.
Het verhaal: Queen Sugar volgt het leven van twee zusters, Nova Bordelon en Charley Bordelon, die met haar tienerzoon Micah verhuist naar hartje Louisiana om de erfenis te claimen van haar onlangs overleden vader, een 800 hectare grote suikerriet plantage.
De cast: Rutina Wesley, Dawn-Lyen Gardner en Kofi Siriboe
Video on youtube


StartUp (2016)
Te zien vanaf: Dinsdag 6 september bij Crackle.
Het verhaal: StartUp (2016) gaat over wat er gebeurt als een briljant, maar controversieel idee financiële steun krijgt van drie vreemden die niet echt techneuten zijn. FBI Agent Phil Rask is gespecialiseerd in financiële misdaden en komt in contact met Nick Talman, een scherpe en intelligente financier van een boetiek in Miami. Rask moet niet hem hebben, maar zijn vader. Nick heeft niet echt een goede relatie met zijn rijke en onverantwoordelijke vader. Als hij verdwijnt besluit Nick het geld niet aan de FBI te geven maar te investeren in een startup bedacht door de onorthodoxe Izzy Morales die de wereld wil veranderen.
De cast: Edi Gathegi, Adam Brody, Otmara Marrero en Martin Freeman
Video on youtube


Better Things
Te zien vanaf: Donderdag 8 september bij FX.
Het verhaal: Better Things is een semi autobiografische kijk op het leven van Pamela Adlon’s leven. De serie volgt een alleenstaande moeder en middelmatige actrice, die de hele dag achter werk aan zit en drie kinderen moet opvoeden.
De cast: Pamela Adlon, Hannah Alligood en Olivia Edward
Video on youtube


Callboys
Te zien vanaf: Donderdag 8 september bij Vier.
Het verhaal: Callboys vertelt het verhaal van drie mannelijke escords.
De cast: Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders.
Video on youtube


One Mississippi
Te zien vanaf: Vrijdag 9 september bij Amazon.
Het verhaal: One Mississippi volgt Tig als zij terugkeert naar de plek waar ze is opgegroeid om de dood van haar geliefde moeder te verwerken. Omdat ze ook worstelt met haar eigen gezondheid en relaties besluit ze om de banden met haar verleden weer aan te halen om te genezen en vooruit te kunnen gaan.
De cast: Tig Notaro, Beth Burvant, Casey Wilson, John Rothman en Noah Harpster
Video on youtube


Quarry
Te zien vanaf: Vrijdag 9 september bij CineMax.
Het verhaal: Quarry speelt zich af in 1972 en vertelt het verhaal van marinier Mac Conway (Logan Marshall-Green, Dark Blue) die na Vietnam terugkeert naar Memphis waarna hij gemeden wordt door zijn geliefden en gedemoniseerd wordt door de menigte. Terwijl hij worstelt met zijn trauma's van de oorlog wordt hij in een netwerk getrokken van moord en corruptie dat de lengte van de rivier de Mississippi overtreft.
De cast: Logan Marshall-Green
Video on youtube


Son of Zorn
Te zien vanaf: Zondag 11 september bij FOX.
Het verhaal: De nieuwe komedie op de zondagavond is Son of Zorn, deze live-action/animatie familiekomedie volgt een geanimeerde strijder van een heel ver eiland in de Stille Oceaan, die terug keert naar Orange County, Californië om zijn live-action ex-vrouw en zijn tienerzoon terug te winnen.
De cast: Cheryl Hines en Jason Sudeikis
Video on youtube


High Maintenance (2016)
Te zien vanaf: Vrijdag 16 september bij HBO.
Het verhaal:Spring in de dagelijkse routines voor een diverse groep New Yorkers en hoe ze dingen oplichten. "The Guy" is een naamloos marihuanabezorger waarvan het klantenbestand bestaat uit een excentrische groep karakters met neurosen net zo divers als de stad..
De cast: Ben Sinclair, Avery Monsen en Heléne Yorke
Video on youtube


Kevin Can Wait
Te zien vanaf: Maandag 19 september bij CBS.
Het verhaal: De nieuwe komedie van Kevin James Kevin Can Wait gaat over een net gepensioneerde politieagent, die uitkijkt naar een zorgeloze tijd met zijn vrouw en drie kinderen, om er achter te komen dat hij moeilijkere uitdagingen zal aan moeten gaan dan dat hij ooit deed als agent op de straat.
Cast: Kevin James, Erinn Hayes en Gary Valentine
Video on youtube


The Good Place
Te zien vanaf: Maandag 19 september bij NBC.
Het verhaal:Michael Schur, uitvoerend producent van Brooklyn Nine-Nine, komt met deze slimme unieke nieuwe komedie die Elenor Shellstrop volgt. Een doodgewone vrouw, die door een reeks van ongewone gebeurtenissen terecht komt in het hiernamaals en erachter komt dat ze helemaal geen goed persoon is geweest.
Cast: Kristen Bell en Ted Danson
Video on youtube


This Is Us
Te zien vanaf: Dinsdag 20 september bij NBC.
Het verhaal: ‘Soms wil het leven je nog wel eens verrassen.’ De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt een unieke groep mensen wiens paden elkaar kruisen en hun leven op een curieuze wijzen aan elkaar verbonden zijn. Sommige van hen zijn zelfs op de zelfde dag geboren en nog veel meer dan iemand kan vermoeden.
De cast: Justin Hartley, Mandy Moore en Milo Ventimiglia
Video on youtube


Designated Survivor
Te zien vanaf: Woensdag 21 september bij ABC.
Het verhaal: Designated Survivor draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden.
De cast:Kiefer Sutherland, Maggie Q, Kal Penn, Natascha McElhone
Video on youtube


Lethal Weapon
Te zien vanaf: Woensdag 21 september bij FOX.
Het verhaal: De serie is gebaseerd op de hit film reeks Lethal Weapon, die het politieduo Riggs en Murtaugh volgt in het met misdaad vergeven moderne Los Angeles .
De cast: Jordana Brewster, Clayne Crawford en Damon Wayans
Video on youtube


Speechless
Te zien vanaf: Woensdag 21 september bij ABC.
Het verhaal: De nieuwe komedie Speechless vertelt het verhaal over Maya DiMeo, een gepassioneerde moeder van kinderen Ray, Dylan en JJ (die speciale aandacht nodig heeft) en echtgenote van Jimmy. Terwijl Maya vecht voor gerechtigheid werkt de familie er aan om een nieuw thuis op te bouwen en gaan ze opzoek naar de juiste persoon die JJ zijn “stem” terug kan laten vinden.
De cast: John Ross Bowie en Minnie Driver
Video on youtube


Notorious (2016)
Te zien vanaf: Donderdag 22 september bij ABC.
Het verhaal: Notorious (2016) is een juridische dramaserie gebaseerd op waargebeurde verhalen van de beroemde strafrechtelijke verdediging advocaat Mark Geragos en ‘Larry King Live’ nieuwsproducent Wendy Walker. De serie verkent de interactie tussen de media en het strafrecht.
De cast: Daniel Sunjata en Piper Perabo
Video on youtube


Pitch
Te zien vanaf: Donderdag 22 september bij FOX.
Het verhaal: Pitch is een honkbal drama die het emotionele verhaal vertelt van honkbalwerpster Ginny Baker (Kylie Bunbury), de eerste vrouwelijk Major League honkbalspeelster.
De cast: Kylie Bunburry, Mark-Paul Goddelaar, Bob Balaban, Mark Consuelos en Ali Larter
Video on youtube


MacGyver (2016)
Te zien vanaf: Vrijdag 23 september bij CBS.
Het verhaal: Een nieuwe kijk op de klassieke serie, waarin een jonge MacGyver gevolgd wordt. MacGyver wordt gerekruteerd door een geheime organisatie. Daar moet hij zijn talent voor het oplossen van problemen op ongebruikelijke wijze gebruiken en rampen voorkomen.
De cast: Lucas Till en George Eads
Video on youtube


The Exorcist
Te zien vanaf: Vrijdag 23 september bij FOX.
Het verhaal: De Exorcist serie is een moderne kijk op de gelijknamige klassieke horrorfilm uit 1973. De psychologische thriller speelt zich af vier decennia na de film.
De cast: Alfonso Herrera, Ben Daniels en Geena Davis
Video on youtube


Van Helsing
Te zien vanaf: Vrijdag 23 september bij Syfy.
Het verhaal: Vanessa Helsing is een verre verwant van de bekende vampierenjager Abraham Van Helsing. Zij herrijst en komt de conclusie dat vampiers de hele wereld hebben overgenomen. Zij is de laatste hoop voor de mensheid om terug te nemen wat hen toe behoort.
De cast: Kelly Overton, Aleks Paunovic, Christopher Heyerdahl, David Cubitt, Hilary Jardine, Jonathan Scafe, Paul Johansson, Rukiya Bernard, Tim Guinee en Vincent Gale
Video on youtube


Aftermath (2016)
Te zien vanaf: Dinsdag 27 september bij Syfy.
Het verhaal:De Copelands vechten voor hun voortbestaan nadat de beschaving aan een apocalyptische einde is gekomen. Ze moeten niet alleen vechten tegen de Pest, maar ook tegen de opkomst van bovennatuurlijke wezens.
De cast: James Tupper, Anne Heche, Julia Srah Stone, Taylor Hickson en Levi Meaden
Video on youtube


Channel Zero
Te zien vanaf: Dinsdag 27 september bij Syfy.
Het verhaal: Channel Zero centreert zich op één man met obsessieve herinneringen van een mysterieus kindertelevisieprogramma uit de jaren 1980 en zijn groeiende vermoedens over de rol dat het kan hebben gespeeld in een reeks van gebeurtenissen uit zijn kindertijd zoals nachtmerries en dodelijke gebeurtenissen.
De cast: Luisa D’Oliveira, Shaun Benson, Paul Schneider, Natalie Brown en Fiona Shaw
Video on youtube


Crisis in Six Scenes
Te zien vanaf: Vrijdag 30 september bij Amazon.
Het verhaal: Crisis in Six Scenes is de eerste keer dat Woody Allen een 30 minuten komedieserie maakt voor de televisie. Allen zal alle afleveringen schrijven en regisseren. Onder andere Allen, Miley Cyrus en Elaine May zullen een hoofdrol spelen in de serie.
De cast: Woody Allen, Elaine May, Miley Cyrus, Michael Rapaport en David Harbour
Video on youtube


Luke Cage
Te zien vanaf: Vrijdag 30 september bij Netflix.
Het verhaal: In deze Marvel-serie met live actie gaat superheld Luke Cage het gevecht aan met de misdaad in Hell’s Kitchen New York.
Cast: Mike Colter, Rosario Dawson, Alfre Woodard, Simone Missick, Sonia Braga, Darius Kaleb, Frankie Faison, Frank Whaley, Mahershala Ali en The Rossi
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in september 2016 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


* Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd. Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Harley and the Davidson met o.a. Michiel Huisman
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

mathijs92
mathijs92 26 augustus 2016, 12:56
Ben erg benieuwd naar de NL serie en uiteraard de nieuwste Marvel.
dutchzaphod
dutchzaphod 26 augustus 2016, 13:11
This is us: "...groep mensen wiens padden elkaar kruizen" Een foutje, kan gebeuren. Maar twee knollen van fouten slechts gescheiden door het woord 'elkaar'? Wel een beetje opletten.
Mandy1966
Mandy1966 26 augustus 2016, 15:43
Het is gewijzigd, ook in de omschrijving van de serie. Bedankt voor je oplettendheid.
Nienkepiene
Nienkepiene 26 augustus 2016, 13:33
Er zit niet echt iets bij waar ik gelijk warm van wordt, maar we zullen zien
CC11
CC11 26 augustus 2016, 14:12
Quarry, Kevin Can Wait, The Good Place, Notorius en Luke Cage.
Dat zal het ongeveer zijn voor mij want op dit moment heb ik geen intentie om die lading remakes of op film gebaseerde series een kans te gaan geven en de rest spreekt me niet echt aan.
KE1992
KE1992 26 augustus 2016, 14:12
Designated Survivor, The Good Place, The Exorcist, Aftermath en Channel Zero zal ik een kans geven. Ik volg sws Luke Cage.
Mandy1966
Mandy1966 26 augustus 2016, 16:25
Zeker Designated Survivor en Luke Cage. Nog niet zeker van The Exorcist, Van Helsing, Aftermath, Channel Zero, MacGyver en This Is Us wacht eerst wel op reacties na de eerste paar afleveringen.
sarlottje
sarlottje 26 augustus 2016, 16:30
U bent 'Hooten & the Lady' vergeten
Mandy1966
Mandy1966 26 augustus 2016, 16:36
Nee, ik ben hem niet vergeten. Hij kwam op de site te staan toen dit artikel al ingeleverd was om nagekeken en gepubliceerd te worden.

Hij wordt nu meegenomen in weekoverzicht 36, die op 12 september gepubliceerd wordt.
svandenberg86
svandenberg86 26 augustus 2016, 17:14
Harley and the Davidson is trouwens vanaf 8 oktober om 21.00 uur te zien op Discovery Nederland...
anonymous
anonymous 29 augustus 2016, 12:01
Quarry. Daar verheug ik me al maanden op.
Log in om een reactie achter te laten