Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wild Cards van George R.R. Martins wordt televisieserie

Wild Cards van George R.R. Martins wordt televisieserie

George R.R. Martin is het meest bekend geworden door Game of Thrones, de verfilming van zijn boekenreeks genaamd Het lied van IJs en vuur. Maar dit is niet het enige wat hij heeft geschreven. Martin is ook verantwoordelijk als redacteur voor de boekenreeks Wild Cards, waar hij een aantal boeken voor heeft geschreven. In 1987 werd het eerste boek uitgegeven van Wild Cards en inmiddels zijn er al 22 uitgebracht. Op dit moment wordt er gewerkt aan nog vier delen van de reeks.

Wild Cards speelt zich af in een wereld waarin mensen met superkrachten leven. Op 15 september 1946 vallen buitenaardse wezens aan laten ze een virus los wat zich verspreidt over de Aarde. Van de geïnfecteerde mensen komt 90 procent om het leven. Negen procent verandert in een bizar, compleet gestoord mens en de overige 1 procent krijgt superkrachten.

NBC-dochteronderneming Universal Cable Productions heeft de rechten van Wild Cards verkregen en ze laten er geen gras over groeien. De ontwikkeling van de serie is direct op gang gekomen en het is de bedoeling dat er meerdere aan elkaar verbonden series komen van Wild Cards.

Wanneer de serie in première zal gaan en wie er in mee gaan spelen is nog niet bekend gemaakt.

Zou Wild Cards een goede vervanging worden van Game of Thrones?


George R.R. Martin
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

RLS90
RLS90 9 augustus 2016, 15:50
Niet echt een origineel verhaal zo op het eerste gezicht
E71
E71 9 augustus 2016, 23:30
Als GoT over is, dan is het over. Dus wat mij betreft geen vervangingen. Dat terzijde, wil ik de serie wel een kans geven.
ThomasNL92
ThomasNL92 10 augustus 2016, 10:11
Weer iets met superkrachten.... van NBC, dus heb niet zulke hoge verwachtingen en grote kans dat ik geeneens moeite ga doen om te kijken of het iets is. Creativiteit is momenteel ver te zoeken in de Amerikaanse film industrie.
Log in om een reactie achter te laten