Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Overzicht nieuwe series in juni 2016

Net als in mei hebben we voor juni alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet.

* Cleverman

Te zien vanaf: woensdag 1 juni bij Sundance.
Het verhaal: Cleverman speelt zich af in de nabije toekomst. De serie Leverman gaat over een groep onmenselijken die vechten voor hun leven in een wereld waar mensen met minderwaardigheidscomplexen hen wil doodzwijgen, exploiteren en dood hebben. Ook is het een verhaal over twee vervreemde inheemse broers die samen moeten vechten voor hun leven.
Cast:Tysan Towney, Hunter Page-Lochard, Rob Collins, Iain Glen, Frances O’Conner, Debrah Mailman en Ryan Corr.
Video on youtube


* Outcast

Te zien vanaf: vrijdag 3 juni bij Cinemax
Het verhaal: Outcast draait om Kyle Barnes, een man die al van kinds af aan bezeten is geweest en nu meer wil weten over de gebeurtenissen en het fenomeen zelf. Maar de ontdekkingen die hij doet gaan verder dan zijn eigen jeugd en zullen invloed hebben op een groot deel van de bevolking.
Cast: Patrick Fugit en Philip Glenister
Video on youtube


* Feed the Beast

Te zien vanaf: zondag 5 juni bij AMC.
Het verhaal: Na een levens veranderende tragische gebeurtenis besluiten twee beste vrienden een restaurant te openen in de Bronx.
De cast: David Schwimmer, Jim Sturgess.
Video on youtube


* Barbarians Rising

Te zien vanaf: maandag 6 juni bij History Channel.
Het verhaal: De serie vertelt vanuit het perspectief van de rebellenleiders het verhaal van een golf van opstandelingen tegen de absolute macht van het Romeinse Rijk. De zogenoemde "barbaren" werden niet gezien als normale beschaving en leefden een brute en gewelddadig bestaan. Deze mannen en vrouwen hebben meegedragen aan de epische strijd die de huidige wereld vorm gaf, in een eeuwenlang gevecht om het overweldigende rijk te verslaan.
De cast: Nicholas Pinnock, Ben Batt, Kirsty Mitchell, Tom Hopper, Emil Hostina, Gavin Drea, Steven Waddington, Richard Brake en Jefferson Hall.
Video on youtube


* The American West

Te zien vanaf: maandag 11 juni bij AMC.
Het verhaal: The American West neemt de kijker mee naar de tijd waarin Amerika bekend werd als het 'land van de kansen'. De serie vindt plaats tussen 1865 en 1890 en vertelt onder meer verhalen van enkele legendes als Jesse James, Billy the Kid, Wyatt Earp, Crazy Horse en Sitting Bull.
De cast: Jonathan C. Stewart, Mo Brings Plenty, Deborah Lee Douglas.
Video on youtube


* Ride with Norman Reedus

Te zien vanaf: zondag 12 juni bij AMC.
Het verhaal: The Walking Dead acteur en motorfan Norman Reedus gaat de weg op om lokale motor cultuur te ontdekken. En bezoekt de beste en mooiste collectie, mecaniciens en vakmensen door het hele land. Elke aflevering rijdt Reedus en een gast (een acteur, muzikant, vriend of lokale chopperfan) langs tattoo-shops, collectie warenhuizen en/of een langs de weg Smokehouse, met genoeg ongeplande omwegen en bandenwissels.
De cast: Norman Reedus en diverse gasten
Video on youtube


* BrainDead

Te zien vanaf: maandag 13 juni bij CBS.
Het verhaal: Laurel, de dochter van een democratische politieke dynastie, heeft Washington, D.C. verlaten om een documentairemaker te worden. Ze wordt het familiebedrijf weer ingetrokken als haar broer, de Senaat Majority Whip, haar hulp nodig heeft bij het uitvoeren van zijn ambt. Laura, inmiddels een fris jong Capitol Hill staflid, ontdekt twee dingen: de regering werkt niet meer en buitenaardse nakomelingen zijn naar de aarde gekomen en hebben de hersenen gegeten van een groeiend aantal Hill congresleden en stafleden.
De cast: Mary Elizabeth Winstead, Aaron Tveit, Tony Shalhoub, Beth Malone, Danny Pino, Jack Dimich, Johnny Ray Gill, Nikki M. James en Paige Patterson
Video on youtube


* Guilt

Te zien vanaf: maandag 13 juni bij Freeform.
Het verhaal: Guilt is een nieuwe thriller die gaat over een jonge Amerikaanse vrouw, wonende in Londen. Ze wordt hoofdverdachte van de woeste moord op haar huisgenoot/beste vriend. Terwijl het onderzoek zich verder ontvouwt, begint haar zus aan haar onschuldigheid te twijfelen. Is ze onschuldig of een sociopaat? Het mysterie leeft binnen alle niveaus van de Londense samenleving, van een chique, maar verdorven seksclub tot aan de koninklijke familie. Billy Zane (Titanic) is gecast als een eigenwijze en sluwe advocaat.
De cast: Daisy Head, Kavin Ryan en BillZane
Video on youtube


* Animal Kingdom (2016)

Te zien vanaf: dinsdag 14 juni bij TNT was 7 juni.
Het verhaal: Animal Kingdom is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2010 van David Michôd. Na de dood van zijn moeder trekt de 17-jarige Joshua 'J' Cody in bij zijn grootmoeder Janine. Zij woont samen met haar drie zoons, die zich allemaal ophouden in het misdaadmilieu van Zuid California. Joshua wil zelf op het rechte pad blijven en wordt zo al gauw een schakel tussen de politie en zijn familie.
De cast: Ellen Barkin, Finn Cole, Jake Weary, Ben Robson, Shawn Hatosy en Scott Speedman
Video on youtube


* Uncle Buck

Te zien vanaf: dinsdag 14 juni bij ABC.
Het verhaal: Uncle Buck is een seriële adaptatie van de gelijknamige film uit 1989 met John Candy. Uncle Buck is iemand die houdt van plezier en die ietwat onvolwassen is. Nu heeft Buck een nieuwe verblijfplaats en een baan nodig. Wanneer de oppas van zijn broer stopt, neemt Buck die rol op zich. Zijn onconventionele aanpak zou hem weleens de juiste man voor de opdracht kunnen maken en zijn familie zou zomaar het antwoord op zijn problemen kunnen zijn.
De cast: Mike Epps, Iman Benson, Aalyrah Caldwell, Sayeed Shaihidi, James Lesure en Nia Long
Video on youtube


* Queen of the South

Te zien vanaf: dinsdag 21 juni bij USA Network.
Het verhaal: Teresa vlucht uit Mexico wanneer haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat wonen in Spanje en daar wil ze de grootste drugsmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken.
De cast: Alice Brage, Joaquim de Almeida, Justina Machado en Veronica Falcó
Video on youtube


* Greenleaf

Te zien vanaf: dinsdag 21 juni bij OWN was 23 mei.
Het verhaal: Greenleaf volgt de familie van bisschop James Greenleaf. James Greenleaf staat aan het hoofd van een grote kerkgenootschap. De Greenleafs lijken de ideale rolmodellen, maar achter de schermen zijn er de nodige schandalen en geheimen. Ook de kerk kent zijn geheimen.
Cast: Merle Dandridge, Keith David en Lynn Whitfield
Video on youtube


* American Gothic (2016)

Te zien vanaf: woensdag 22 juni bij CBS.
Het verhaal: American Gothic (2016) is een dertiendelige moordmysterie van Steven Spielberg’s Amblin Television, die draait om een prominente familie uit Boston die zichzelf probeert te herdefiniëren nadat ze een gruwelijke ontdekking doen over hun onlangs overleden patriarch. Deze ontdekking gaat over een serie van moorden die zich uitspreiden over verschillende decennia en het vermoeden dat iemand van hen wel eens zijn medeplichtige geweest kan zijn.
De cast: Gabriel Bateman, Justin Chatwin, Antony Starr, Elliot Knight, Juliet Rylance, Megan Ketch en Stephanie Leonidas
Video on youtube


* Roadies

Te zien vanaf: zondag 26 juni bij Showtime.
Het verhaal: Roadies volgt het leven achter de schermen van muziekindustrie.
De cast: Carla Gugino, Luke Wilson, Imogen Poots, Keisha Castle-Hughes, Machine Gun Kelly, Peter Cambor, Rafe Spall, Ron White en Tanc Sade
Video on youtube


* Dead of Summer

Te zien vanaf: dinsdag 28 juni bij Freeform.
Het verhaal: is een nieuwe horrorserie die zich afspeelt eind jaren ’80 wanneer de scholen dicht vanwege de zomervakantie. Het zomerkamp Camp Clearwater en de medewerkers zijn klaar voor een zonovergoten seizoen vol jongeren, waar eerste liefdes ontstaan, gezoend wordt – en voor het eerst gemoord. De duistere mythologie van Clearwater komt tot leven en de zomer vol plezier veranderd al snel in een onvergetelijke terreur. Gedeeltelijk wordt het een coming-of-age verhaal, gedeeltelijk een bovennatuurlijke horror. ‘Dead of Summer’ wordt een gedurfde serie die het mooie en duistere kant van de zomer onderzoekt
De cast: Mark Indelicato, Paulina Singer, Amber Coney, Aleberto Frezza, Charles Mesure, Elizabeth Lail, Elizabeth Mitchell en Michelle Martin
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in juni 2016 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


* Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd. Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (11)

CC11
CC11 1 juni 2016, 10:30
Ik zal ze waarschijnlijk allemaal wel eens proberen behalve "Ride with Norman Reedus".
Verder heb ik mijn twijfels bij "Uncle Buck" en heb ik al, zelfs voor de serie officieel gereleased is, elders slechte kritieken over "Cleverman" (de eerste Aboriginal superheld) gelezen.
De trailer van "Braindead" doet het trouwens niet.
Lange
Lange 1 juni 2016, 10:38
Trailer Braindead is aangepast, werkt nu weer :)
CC11
CC11 1 juni 2016, 10:42
Bedankt Jos :-)
anonymous
anonymous 1 juni 2016, 12:39
Ik vind dat er beslist interessante series bij zitten, die ik graag wil kijken, maar (sorry vermoedelijk een domme vraag) ik ken die zenders niet waarop ze worden uitgezonden. Waar vind ik die? Ik heb Canal Digitaal met een basispakket.
De series mogen best in het Engels zonder ondertiteling zijn, ook Duits is geen probleem.
CC11
CC11 1 juni 2016, 13:00
Je mag er op rekenen dat ze in het Engels zonder ondertiteling worden uitgezonden want hier staan natuurlijk de datums vermeld dat de series op de Amerikaanse zenders worden uitgezonden.
Of al deze series ooit in de lage landen worden uitgezonden en wanneer en waar dat dan mag zijn is natuurlijk een andere vraag, maar wel één waarop ik het antwoord schuldig moet blijven.
Je zal dus beroep moeten doen op alternatieve kanalen zoals het internet wil je de genoemde series deze maand nog kunnen volgen.
Javelin
Javelin 1 juni 2016, 15:28
www.watchseries.li De series zijn niet ondertiteld maar je hebt een dag na het uitzenden van de aflevering deze al online staan. Zo kun je van alle series alles volgen via het internet.
ChapterZ
ChapterZ 3 juni 2016, 01:02
Er zijn meer wegen naar rome en die ondertiteling staan wel ergens op het net. Google is je vriend.
anonymous
anonymous 1 juni 2016, 16:40
Okay, dank voor jullie reacties. Ga eens op zoek naar iemand die zich daarmee uitkent.
anonymous
anonymous 1 juni 2016, 23:11
American Gothic wil ik heel graag zien. Vooral omdat Anthony Starr (Hood uit Banhee) een van de acteurs is, en ik wil wel zien hoe hij is als ander karakter.
Outcast heb ik al gezien (FoxNL had een facebooklive event) en ik vond die erg goed!
Ivanho
Ivanho 3 juni 2016, 05:25
American gothic ga ik zeker en vast graag zien.
anonymous
anonymous 18 juni 2016, 18:30
Altijd handig jullie lijsten. Heb er weer een aantal toegevoegd die het zeker waard zijn om eens te proberen :)
Log in om een reactie achter te laten