Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Fox bestelt nieuwe series 24: Legacy en Star

Fox bestelt nieuwe series 24: Legacy en Star

Het nieuwe tv-seizoen begint langzaam vorm te krijgen. Fox is de eerste zender die nieuwe series voor 2016-2017 besteld. Het netwerk heeft orders gegeven aan de actieserie 24: Legacy en aan de muzikale dramaserie Star van de makers van de populaire serie Empire. Beiden gaan deze zomer in productie.

24: Legacy
24: Legacy is het volgende hoofdstuk in de populaire 24-reeks. Hoewel een geheel nieuwe cast wordt geïntroduceerd, blijft de manier van de storytelling precies hetzelfde. In het eerste seizoen van de serie draait het om het tegenhouden van een terroristische aanval die heel Amerika kan verwoesten. Corey Hawkins (The Walking Dead), Miranda Otto (Homeland) en Tom Donaghy (The Whole Truth) spelen de hoofdrollen. Howard Gordon (24: Live Another Day) en Brian Grazer (24) dienen als producenten.

Star
Star volgt drie getalenteerde zangeressen, gespeeld door nieuwkomers Jude Demorest, Ryan Destiny en Bretagne O'Grady, die zich een weg wanen door de moordende muziekbusiness vol concurrentie. De cast wordt versterkt door Golden Globe-winnares Queen Latifah (Bessie) en Benjamin Bratt (24: Live Another Day). De serie zal net als Empire originele muziek bevatten. Lenny Kravitz (The Hunger Games) speelt een gastrol in de eerste aflevering. Lee Daniels produceert de serie.

Er komen in elk geval van beide series twaalf afleveringen. Wanneer de series te zien zijn, is nog niet bekend. Zodra er meer bekend is over de plannen voor 2016-17 lees je dat hier op MijnSerie.nl!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten