Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Film 'Training Day' krijgt vervolg als TV-serie

Film 'Training Day' krijgt vervolg als TV-serie

De film Training Day (2001) met Ethan Hawke en Denzel Washington krijgt mogelijk een vervolg op het Amerikaanse CBS. De film was destijds een groot succes en bracht meer dan 100 miljoen dollar op. De zender zou volgens The Hollywood Reporter inmiddels een pilot hebben besteld van de serie, gebaseerd op de gelijknamige film.

In de film volgen we een jonge agent van de L.A.P.D. gespeeld door Hawke. Hij gaat in training bij een doorgewinterde sergeant die er bijzondere methodes op na blijkt te houden om zo drugssmokkelaars te slim af te zijn. Gedurende de film komt het personage van Hawke er achter dat zijn mentor een dubbele agenda blijkt te hebben. Beide acteurs werden genomineerd voor hun rol in de film. Denzel Washington wist deze te verzilveren voor Beste Acteur in een hoofdrol.

De pilot van de serie zal, net als de film, geregisseerd worden door Antoine Fuqua en speelt zich 15 jaar na de film af. Over de casting is nog niets bekend.

De afgelopen jaren komen er steeds meer series voort uit eerdere films. Zo introduceerde CBS de serie Limitless, bracht FX Networks ons Fargo en probeerde FOX het met Minority Report. In tegenstelling tot de eerste twee series is laatst genoemde geen succes gezien de kijkcijfers en de keuze van de zender om het aantal afleveringen terug te schroeven naar 10.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

yukhalilsel
yukhalilsel 5 februari 2016, 10:43
Het falen van Minority Report als serie ligt naar mijn bescheiden mening aan de casting. Ik vond het net niet overtuigend genoeg allemaal.
Fargo en Limitless zijn wel prima te kijken.
Log in om een reactie achter te laten