Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in februari 2016

Overzicht nieuwe series in februari 2016

Net als in januari hebben we voor februari alle nieuwe series die in deze maand* uitkomen voor je op een rijtje gezet. In maart komt de volgende lijst.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?

American Crime Story
Te zien vanaf: 2 februari
Het verhaal: American Crime Story is een waargebeurd verhaal en anthologieserie gecreëerd door Ryan Murphy, co-bedenker van American Horror Story. Het eerste seizoen heeft als subtitel The People vs. O. J. Simpson, en zal zich focussen op de rechtszaak van O. J. Simpson.

De cast: Cuba Gooding Jr., Sarah Paulson, David Schwimmer, John Travolta, Courtney Vance en Billy Magnussen.

Video on youtube


Madoff
Te zien vanaf: 3 februari
Het verhaal: Madoff gaat over de Amerikaanse ex-zakenman en -belegger en veroordeeld fraudeur Bernie Madoff die 65 miljoen dollar via de Ponzi fraude van niets vermoedende slachtoffers aftroggelde.

De cast: Richard Dreyfuss en Blythe Danner.

Video on youtube


Animals
Te zien vanaf: 5 februari
Het verhaal: Animals gaat over dieren en is een geanimeerde komedieserie over de vertrapte wezens die in New York City's unieke onaangename ecosysteem gedijen. Of het nu duiven, ratten, kakkerlakken of paarden zijn, elke aflevering is een kroniek van het dagelijkse leven van een soort en bewijst hoe hun gedachten en problemen niet te ver van onze eigen liggen.

De cast: Phil Matarese, Mike Luciano, Meghan O'Neill

Video on youtube


Langs de oevers van de Yangtze
Te zien vanaf: 7 februari
Het verhaal: Langs de oevers van de Yangtze, China door de ogen van fotograaf Ruben Terlou. De Nederlandse fotograaf Ruben Terlou reist met fotocamera langs de oevers van de lange rivier de Yangtze. Hoe heeft de economische omwenteling het leven van de bewoners veranderd," vraagt hij passanten onderweg. Een serie over vooruitgang en stilstand, over behoud en innovatie. Kortom: over contrasten in China.

De cast: Ruben Terlou.

Trailer nog niet beschikbaar

Those Who Can't
Te zien vanaf: 11 februari
Het verhaal: Those Who Can't volgt drie herrieschoppende leraren gespeeld door de serie bedenkers: Adam Cayton-Holland, Andrew Orvedahl en Ben Roy.

De cast: Adam Cayton-Holland, Andrew Orvedahl en Ben Roy

Video on youtube


Vinyl
Te zien vanaf: 14 februari
Het verhaal: Van Martin Scorsese, Mick Jagger en Terence Winter; deze nieuwe tiendelige dramaserie Vinyl is gesitueerd in de jaren '70 in New York. Een rit door sex- en druggerelateerde muziek aan het begin van de punk, disco en hiphop. De serie wordt gezien door de ogen van platenbaas, Richie Finestra, gespeeld door Bobby Cannavale, die probeert zijn bedrijf en zijn ziel te behouden en niet iedereen te vernietigen die op zijn pad komt.

De cast: Bobby Cannavale, Max Casella, Paul Ben-Victor, James Jagger, Birgitte Hjort Sorensen, Juno Temple en Olivia Wilde.

Video on youtube


11/22/63
Te zien vanaf: 15 februari
Het verhaal: Gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King en de datum van de aanslag op President Kennedy vertelt 11/22/63 het verhaal van een leraar Engels die terugreist in de tijd om de aanslag op President Kennedy te voorkomen, maar hij komt erachter dat hij gekoppeld is aan een leven uit een vervlogen tijdperk.

De cast: James Franco, Cherry Jones, Chris Cooper en Daniel Webber.

Video on youtube


Love
Te zien vanaf: 19 februari
Het verhaal: Love is een programma dat een koppel volgt dat moeten navigeren door de exhilarations en vernederingen van intimiteit, engagement en andere dingen die zij hadden gehoopt te vermijden.

De cast: Gillian Jacobs en Paul Rust.

Video on youtube


The Night Manager
Te zien vanaf25 februari
Het verhaal: De hedendaagse interpretatie van het gelijknamige boek van John le Carre — en de eerste TV-adaptatie van een roman van John le Carre in meer dan twee decennia — The Night Manager volgt een voormalig Britse soldaat als hij navigeert door de schimmige uithoeken van Whitehall en Washington waar een alliantie in werk is tussen de inlichtingendiensten en de geheime wapenhandel, en als hij infiltreert in de binnenste cirkel van wapenhandelaar.

De cast: Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Olivia Coleman, Tom Hollander, Elizabeth Debicki en David Harewood.

Video on youtube


Fuller House
Te zien vanaf: 26 februari
Het verhaal: Het avontuur begon in 1987 met Full House; met Fuller House gaat het avontuur verder met de veteranen. D.J. Tanner-Fuller die net weduwe is geworden en zwanger is, ze woont in San Francisco. D.J.’s jongere zus, die musicus wil worden, Stephanie Tanner. En D.J.’s beste vriendin en alleenstaande moeder Kimmy Gibbler. Samen met Kimmy's tienerdochter Ramona trekken ze allemaal bij D.J. in om te helpen met het opvoeden van D.J.’s twee zonen – de rebelse twaalfjarige J.D. en de neurotische zevenjarige Max – en haar nieuwe baby.

De cast: Candace Cameron Bure, Andrea Barber, Soni Bringas, John Stamos, Dave Coulier en Bob Saget.

Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in februari 2016 hun première beleven.

* Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

Petertjuh4
Petertjuh4 1 februari 2016, 21:00
Hmm ligt er aan hoeveel tijd ik vrij houden de komende weken. Er beginnen weer een aantal series, dus wellicht door tijdgebrek pak ik er geen op. Wellicht kijk ik ze dan in de zomer bij. Interessante series: Vinyl, american crime story, 11/22/63 en misschien night manager
Frodootje
Frodootje 1 februari 2016, 23:28
Ben benieuwd naar 11/22/63. Het boek was in ieder geval fantastisch.
JanWillemK
JanWillemK 2 februari 2016, 09:34
Fuller House gaan ik toch wel bekijken. Voor de rest lijkt The Night Manager me wel OK, maar toch wacht ik wel even af of die überhaupt een seizoen 2 gaat krijgen.
anonymous
anonymous 2 februari 2016, 09:38
Wellicht Night Manager,
anonymous
anonymous 7 februari 2016, 19:57
Ik ga denk ik voor Madoff en American Crime Story
Log in om een reactie achter te laten