Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC bestelt nieuwe serie met Kiefer Sutherland

ABC bestelt nieuwe serie met Kiefer Sutherland

ABC heeft een nieuwe serie besteld met Kiefer Sutherland (24), Designated Survivor*. De serie wordt bestempeld als een familie drama verpakt in een samenzwering-thriller jasje over een doodgewone man in een ongewone situatie.

Designated Survivor*, is geschreven door David Guggenheim (Safe House), en is direct tot serie besteld door ABC. Het script, met Sutherland als hoofdrolspeler en Simon Kinberg (The Martian) als uitvoerend producent voor de Mark Gordon Company er aan vastgeniet, heeft een heftige biedingsoorlog ontketend voordat ABC uiteindelijk de bieding won.

Designated Survivor* draait om een Verenigde Staten kabinet lid met een lage rang (Sutherland), die opeens als president aangewezen wordt na een catastrofale aanval tijdens de State of the Union. Deze aanval dood iedereen die boven Sutherland staat in rang om eerst president te worden.

Verder is er nog niets bekend over hoeveel afleveringen de serie Designated Survivor* gaat krijgen, wanneer de productie van start gaat of wanneer de première zal zijn. Uiteraard houdt MijnSerie je op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Ga jij kijken naar de nieuwe serie met Kiefer Sutherland?

Kiefer Sutherland


* In de Verenigde Staten wordt er een Designated Survivor (ook wel designated successor) aangewezen in het kabinet die niet fysiek aanwezig is en beschermd wordt op een geheime locatie als de president en andere topleiders (onder andere de vicepresident en andere kabinetsleden) samen zijn op één locatie, zoals tijdens de State of the Union. Dit wordt gedaan in het geval van een catastrofe die alle officiële opvolgers van de president en de president zelf dood. Als dat gebeurt wordt de Designated Survivor automatisch de waarnemend president van de Verenigde Staten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

KE1992
KE1992 17 december 2015, 11:18
Natuurlijk, echt een topacteur en een nieuwe kans om hem opnieuw aan het werk te zien (nu dat hij wss niet in de nieuwe 24 te zien zal zijn)
winthoos
winthoos 17 december 2015, 12:42
Ik ga zeker kijken. Ben benieuwd.
anonymous
anonymous 17 december 2015, 12:49
Lijkt me zeker de moeite waard.
bogie88
bogie88 4 januari 2016, 09:45
Zeker dat ik deze serie zal gaan kijken
Log in om een reactie achter te laten