Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
TNT bestelt Good Behavior en Animal Kingdom

TNT bestelt Good Behavior en Animal Kingdom

In het nieuwe jaar lanceert TNT tenminste twee nieuwe series. Het netwerk heeft groen licht gegeven aan Good Behavior met Michelle Dockery én aan Animal Kingdom met Ellen Barkin. De eerste serie is afkomstig van scenarioschrijver Chad Hodge, die voor deze serie zijn showrunnerspositie bij Wayward Pines op heeft gegeven. Het is gebaseerd op de Letty Dobesh boeken geschreven door Blake Crouch.

Good Behavior wordt omschreven als een verleidelijke thriller over Letty (gespeeld door Dockery), een dief en een oplichtster, die de taak heeft om de vrouw van een welbekende man te vermoorden. Ook zijn er rollen weggelegd voor Juan Diego Botto, Terry Kinney en Lusia Strus.

Animal Kingdom volgt het hoofd (gespeeld door Barkin) van een familie in Zuid-Californië, die in het midden staat van gevaarlijke criminale activiteiten. Scott Speedman, Shawn Hatosy, Ben Robson , Jake Weary, Finn Cole, Daniella Alonso en Molly Gordon behoren ook tot de cast van deze serie.

''Good Behavior and Animal Kingdom zijn twee drama's die de nieuwe koers van TNT gaan bepalen.'', zegt programmadirecteur Sarah Aubrey in een verklaring. ''Wij geloven in deze series en hopen dat het publiek geniet van Michelle Dockery in Good Behavior en van Ellen Barkin in Animal Kingdom.''

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 11 december 2015, 12:36
Ik heb altijd gemengde gevoelens bij series van TNT. Legends waar ik onlangs aan ben begonnen vind ik erg goed, maar series als Agent X en The Librarians dan weer een slechte mix tussen actie en humor. Ik ga beide series wel een kans geven, want de cast is, zoals meestal bij TNT, wel erg sterk.
Log in om een reactie achter te laten