Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe horrorseries op komst

Nieuwe horrorseries op komst

Fox heeft een script order geplaatst voor Haunted, een potentiële nieuwe horror serie losjes gebaseerd op Bob Cranmer's boek, The Demon of Brownsville Road.

Het project richt zich op een militaire agente die samen met haar ex-vriend, nu een schurkachtige demoon expert, samen een gezin helpen met een dodelijke demonische aantasting van hun huis. Het een seizoen durende verhaal onderzoekt het waargebeurde verhaal van een van de meest beruchte spookhuizen in Amerika. Het tegenstrijdige duo zal door het oplossen van het mysterie van het heden, het mysterie van hun beschadigde verleden oplossen. De kern van de serie zal de eeuwenoude vraag verkennen, "Is het kwaad echt?"
Brent Bell (The Devil Inside) is aan boord om mee te schrijven en te regisseren.

De breinen achter ABC's Once Upon a Time zullen binnenkort hun magie weer loslaten maar dan op ABC Family (Freeform).

Het netwerk heeft een straight-to-serie bestelling geplaatst voor Dead of Summer, een zomerkamp gesitueerd horror verhaal geschreven en geproduceerd door Once upon a time makers Adam Horowitz en Eddy Kitsis, samen met Once upon a time schrijver Ian Goldberg.

Hier is de officiële beschrijving, aangeleverd door het netwerk:

In de late jaren 1980, is de zomervakantie begonnen en een zonovergoten seizoen van nieuwe dingen staat de leiders in Camp Clearwater(een schijnbaar idyllisch zomerkamp) te wachten, waaronder de eerste liefdes, de eerste kussen - en de eerste moorden. Het donkere oude mythologische Clearwater is ontwaakt, en een zomer van plezier verandert al snel in paniek en angst. Deel coming-of-age verhaal, deel bovennatuurlijk horror verhaal, "Dead of Summer" is een gedurfde, nieuwe serie die genres mixt als het licht en duisternis onderzoekt tijdens een zomer als geen ander.

Welke van deze series gaan jullie een kans geven?

Adam Horowitz en Eddy Kitsis
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

anonymous
anonymous 20 november 2015, 11:04
Once upon a time vind ik wel leuk dus ben wel nieuwsgierig
KE1992
KE1992 20 november 2015, 11:07
Als horrorfan zou ik zeggen: laat maar komen!
BadWolf
BadWolf 20 november 2015, 18:50
Als niet horror fan, zeg ik: "laat maar voorbij gaan."
Log in om een reactie achter te laten