Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe horrorseries op komst

Fox heeft een script order geplaatst voor Haunted, een potentiële nieuwe horror serie losjes gebaseerd op Bob Cranmer's boek, The Demon of Brownsville Road.

Het project richt zich op een militaire agente die samen met haar ex-vriend, nu een schurkachtige demoon expert, samen een gezin helpen met een dodelijke demonische aantasting van hun huis. Het een seizoen durende verhaal onderzoekt het waargebeurde verhaal van een van de meest beruchte spookhuizen in Amerika. Het tegenstrijdige duo zal door het oplossen van het mysterie van het heden, het mysterie van hun beschadigde verleden oplossen. De kern van de serie zal de eeuwenoude vraag verkennen, "Is het kwaad echt?"
Brent Bell (The Devil Inside) is aan boord om mee te schrijven en te regisseren.

De breinen achter ABC's Once Upon a Time zullen binnenkort hun magie weer loslaten maar dan op ABC Family (Freeform).

Het netwerk heeft een straight-to-serie bestelling geplaatst voor Dead of Summer, een zomerkamp gesitueerd horror verhaal geschreven en geproduceerd door Once upon a time makers Adam Horowitz en Eddy Kitsis, samen met Once upon a time schrijver Ian Goldberg.

Hier is de officiële beschrijving, aangeleverd door het netwerk:

In de late jaren 1980, is de zomervakantie begonnen en een zonovergoten seizoen van nieuwe dingen staat de leiders in Camp Clearwater(een schijnbaar idyllisch zomerkamp) te wachten, waaronder de eerste liefdes, de eerste kussen - en de eerste moorden. Het donkere oude mythologische Clearwater is ontwaakt, en een zomer van plezier verandert al snel in paniek en angst. Deel coming-of-age verhaal, deel bovennatuurlijk horror verhaal, "Dead of Summer" is een gedurfde, nieuwe serie die genres mixt als het licht en duisternis onderzoekt tijdens een zomer als geen ander.

Welke van deze series gaan jullie een kans geven?

Adam Horowitz en Eddy Kitsis
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Tvman
20 nov 2015 11:04 -
Once upon a time vind ik wel leuk dus ben wel nieuwsgierig
Reageer
avatar_KE1992
20 nov 2015 11:07 -
Als horrorfan zou ik zeggen: laat maar komen!
Reageer
avatar_BadWolf
20 nov 2015 18:50 -
Als niet horror fan, zeg ik: "laat maar voorbij gaan."
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00