Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy's nieuwe Channel Zero krijgt twee seizoenen

We hadden in weekoverzicht 27 al bericht over de nieuwe serie van Syfy, Channel Zero. Het eerste seizoen zou gebaseerd worden op Kris Straub’s Candle Cove. Een verhaal gebaseerd op het gebruiker-geproduceerde internet fenomeen genaamd “Creepypasta”. De nieuwe anthologie horrorserie, wordt geschreven door Nick Antosca (Hannibal) en geproduceerd door Max Landis (Chronicle, American Ultra). Channel Zero wordt geproduceerd door Universal Cable Productions.

Nu heeft Syfy besloten om niet één seizoen van Channel Zero uit te gaan brengen maar twee seizoenen, elk met een eigen verhaallijn. Ieder seizoen krijgt zes afleveringen en het eerste seizoen zal in het najaar van 2016 worden uitgezonden en het tweede seizoen in het najaar van 2017. Beide series zullen dienen als hoogtepunt van de 31dagen van Halloween evenement bij Syfy. Wat het verhaal voor seizoen twee gaat worden moet nog aangekondigd worden.

Dave Howe, president van Syfy & Chiller: “Als Syfy eerste originele gescripte Halloween serie zal Channel Zero de kijker meenemen naar de verste uithoeken van hun donkerste verbeelding, met angstaanjagende verhalen van twee van het genre best presterende verhaalvertellers, Max Landis and Nick Antosca.”

“We zijn heel blij dat we kunnen gaan samenwerken met Max Landis en Nick Antosca die deze briljante en macabre verhalen tot leven gaan brengen, “zei Jeff Wachtel, chef content Officer, NBC Universal kabel Entertainment. "Fans kunnen zich opmaken voor een griezelige en een kippenvel opwekkende rit."

Nick Antosca en Max Landis vulde aan: “Als levenslange fans van experimentele horror en sciencefiction, van The Twilight Zone tot Tales from the Crypt, zijn we dolblij met deze kans om een nieuwe generatie van makers te mogen voorstellen. Channel Zero is een enorme kans om nieuwe grenzen te gaan verkennen in het genre, op een manier dat wij ons echt kunnen ingraven en gek te gaan doen.”

Zo zag de tweet van Landis eruit:

En zo die van Antosca:

Ga jij kijken naar de nieuwe serie van Syfy Channel Zero?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
20 nov 2015 09:24 -
Klinkt allemaal goed, maar eigenlijk alles wat Syfy de laatste jaren uitbrengt is op zijn best middelmaat te noemen. Ik moet nog zien of het echt wat gaat worden.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van Castlevania dat in mei van start is gegaan was de allerlaatste, maar niet het einde van het universum Castlevania. er komt namelijk een spin-off.
Vandaag, 16:00
Er komt geen zesde seizoen van Private Eyes, Global heeft bekend gemaakt dat de serie eindigt met het aankomende vijfde seizoen.
Vandaag, 15:00
Canada's Global Television heeft aangekondigd dat Departure is verlengd met een derde seizoen. De pick-up is vroeg want het tweede seizoen heeft nog geen startdatum gekregen.
Vandaag, 14:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse spionageserie The Americans verschijnen binnenkort op Disney+. De serie is afkomstig van FX.
Vandaag, 13:00
1
Showtime heeft een startdatum aangekondigd voor het tweede deel van het vijfde seizen van Billions.
Vandaag, 12:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00