Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Twee nieuwe Marvel series

Twee nieuwe Marvel series

Fox en Marvel hebben de officiële ontwikkeling aangekondigd van Hellfire, een potentiële reeks in de jaren '60 gecreëerd door Evan Katz (24: Live Another Day), Manny Coto (24), Patrick McKay (Star Trek 3), en JD Payne (Star Trek 3). Onze introductie in deze serie zou zijn door middel van een special agent die strijdt tegen een op macht beluste vrouw met buitengewone vaardigheden die samenwerkt met een clandestiene groep miljonairs bekend als de Hellfire Club. Deze Hellfire Club is voornamelijk een aartsvijand geweest van de X-men in de comics.

Tevens is het nieuws gekomen dat FX de intentie heeft om een pilot te bestellen van Legion, de stripfiguur David Haller, die in de X-men wereld bekend staat als de mutante zoon van Professor Charles Xavier. De pilot wordt geschreven door Nick Hawley (Fargo). De officiële synopsis voor Legion luidt als volgt: "Sinds hij een tiener was, heeft David geworsteld met een psychische aandoening gediagnosticeerd als schizofreen, en daardoor heeft hij jarenlang menig psychiatrisch ziekenhuis van binnen en buiten gezien. Maar na een vreemde ontmoeting met een collega-patiënt, wordt hij geconfronteerd met de mogelijkheid dat de stemmen bij hem horen en de gezichten die hij ziet echt kunnen zijn.

Momenteel heeft Marvel twee gevestigde series en een derde mogelijke spin-off bij ABC, plus een potentiële half uur komedie die ook in ontwikkeling is bij ABC. Dan zijn er de vijf live-action series op Netflix, waaronder Marvel's Daredevil en de aankomende Marvel serie Jessica Jones, plus alle animatieseries van het bedrijf, en natuurlijk het mega-succesvolle film universum.

Ga jij kijken naar deze twee nieuwe toekomstige Marvel series?

Prof Xavier in de x-men films
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (6)

sonnetje9
sonnetje9 15 oktober 2015, 11:51
Oh dat klinkt allemaal super goed! Ga zeker kijken :D
KE1992
KE1992 15 oktober 2015, 12:19
Als fan van Marvel, ga ik ze zeker een kans geven.
winthoos
winthoos 15 oktober 2015, 12:41
Ik wacht af.
anonymous
anonymous 15 oktober 2015, 12:57
Marvel wordt steeds groter, ben benieuwd of het op zichzelf staande series worden? Of dat ze toch een connectie krijgen met de films?
fred48
fred48 15 oktober 2015, 16:10
zeker kijken naar pilot afl.
Mvandormolen
Mvandormolen 20 oktober 2015, 11:08
zou zomaar kunnen
Log in om een reactie achter te laten