Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC gaat terug naar Fantasy Island

ABC gaat terug naar Fantasy Island

Fantasy Island wordt opnieuw naar het kleine scherm gebracht. Sony TV werkt aan een remake van de jaren 70 drama-serie, en deze keer is het met een vrouwelijke hoofdrol. ABC heeft een pilot aflevering besteld.
Zowel de originele 1970-serie en de 1998 revival gingen over het mythische Fantasy Island, een bestemming in de tropen, waar reizigers heen gaan om hun fantasieën uit te laten komen, met dank aan een bedrijf dat eigendom is van de mysterieuze Mr. Roarke (gespeeld door Ricardo Montalban in de jaren '70 en later door Malcolm McDowell).
In de nieuwste versie van de serie, zal het bedrijf echter worden geleid door een slimme en sexy vrouw. Net als in het origineel zullen afleveringen gaan over twee fantasieën.

De originele serie had bovennatuurlijke en mythologische elementen, waaronder een aantal fantasieën die gingen over spoken, demonen, zeemeerminnen, tijdreizen en nog veel meer. Ze waren soms gevaarlijk, en de gasten waren gewaarschuwd dat fantasieën niet konden worden gestopt.

Fantasy Island zal geschreven worden door Sheldon Turner (X-Men: First Class en Up in the Air). Het originele Fantasy Island werd gecreëerd door Gene Levitt en uitvoerende producenten Aaron Spelling en Leonard Goldberg.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

winthoos
winthoos 14 oktober 2015, 13:09
Lijkt me mooi. De oude serie was ook leuk.
anonymous
anonymous 14 oktober 2015, 13:12
Ga ik s proberen
bertklijn
bertklijn 14 oktober 2015, 13:14
Ben benieuwd
Log in om een reactie achter te laten