Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe zomerserie voor CBS; American Gothic

Nieuwe zomerserie voor CBS; American Gothic

Nu Extant en Under the Dome zijn gecanceld heeft CBS een gat te vullen in hun zomerschema. Dat gaan ze doen met de nieuwe dertiendelige serie American Gothic. American Gothic draait om een prominente familie uit Boston die zichzelf probeert te herdefiniëren nadat ze een gruwelijke ontdekking doen over hun onlangs overleden patriarch. Deze ontdekking gaat over een serie van moorden die zich uitspreiden over verschillende decennia en het vermoeden dat iemand van hen wel eens medeplichtige geweest kan zijn.

“Corinne Brinkerhoff heeft met American Gothic een perfecte CBS zomerserie geschreven vol met spanning, intrige en een explosief einde die je adem beneemt,” zei Glenn Miller, voorzitter CBS Entertainment. “Het voelt aan als een spannende zomerroman die wij in dertien delen aan onze kijkers mogen laten zien.”

American Gothic is een co-productie van CBS Television Studios en Steven Spielberg’s Amblin Television. Justin Falvey en Darryl Frank van Amblin Television, James Frey van Full Fathom Five en Corinne Brinkerhoff (The Good Wife, Jane the Virgin), die het script schijft, zijn de uitvoerend producenten. De serie zal samen met BrainDead, de nieuwe dertiendelige komische thriller van Robert en Michelle King, het tweede seizoen van Zoo en de realityserie Big Brother de CBS zomer van 2016 gaan invullen.

Ga jij kijken naar American Gothic?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 13 oktober 2015, 13:57
Ja, het lijkt mij wel wat!
bertklijn
bertklijn 13 oktober 2015, 14:45
Ja, kan spannend zijn maar beoordeel dit na deel 1 en 3
leonietje01
leonietje01 13 oktober 2015, 17:16
Klinkt goed :)
anonymous
anonymous 14 oktober 2015, 05:51
Niet te verwarren met https://en.m.wikipedia.org/wiki/American_Gothic_(1995_TV_series)
Log in om een reactie achter te laten