Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe serie gebaseerd op boek van George R.R. Martin op Cinemax

Nieuwe serie gebaseerd op boek van George R.R. Martin op Cinemax

Cinemax heeft een pilot aflevering besteld van het weerwolvenverhaal "The Skin Trade" van auteur George R.R. Martin. George R.R. Martin heeft dit bevestigd. Na het immense succes van 'Game of Thrones' was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd dat televisiemakers ook naar potentieel zouden zoeken in de andere boeken van George R.R. Martin. De geniale schrijver aan wie we 'Game of Thrones' te danken hebben, krijgt nu dus ook een andere tv-serie.

The Skin Trade gaat over Willie Flambeaux een deurwaarder die tevens weerwolf is en zijn vriend Randi Wade een privé detective. Zij ontdekken een donker geheim met betrekking tot een aantal gruwelijke moorden in hun verpauperde industriële stad.

Kalinda Vazquez (Prison Break, Once Upon a Time) zal de pilot gaan schrijven en tevens uitvoerend producent zijn. Martin heeft aangegeven dat hij te druk is met het nieuwe boek van Game of Thrones "The Winds of Winter" anders had hij zelf graag de pilot geschreven. Hij treedt wel op als uitvoerend producent.

George R.R. Martin

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 12 oktober 2015, 15:59
De serie boeken hierover zijn soms al moeilijk te volgen. Ik ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen in de film.
jellesteeg
jellesteeg 12 oktober 2015, 16:47
Klinkt interessant.
anonymous
anonymous 12 oktober 2015, 20:20
Opvolger van Banshee???
bertklijn
bertklijn 13 oktober 2015, 14:49
Er van uitgaand dat hij de boeken van deze serie met net zoveel zorg als de serie Game Of Thrones heeft geschreven kijk ik nu al uit nar deze serie..
Log in om een reactie achter te laten