Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Webserie Fear the Walking Dead: Flight 462, de eerste aflevering online

AMC heeft de seizoenfinale van Fear The Walking Dead gebruikt om de eerste aflevering uit te zenden van de zestiendelige webserie Fear The Walking Dead: Flight 462. Elke aflevering duurt ongeveer een minuut en vindt volledig plaats in een vliegtuig. De aflevering zullen worden uitgezonden tijdens de twee reclameblokken van het zesde seizoen van The Walking Dead, die volgende week zondag 11 oktober van start gaat.

Flight 462 vertelt het verhaal van een groep passagiers aan boord van een commercieel vliegtuig tijdens de vroegste momenten van de zombie uitbraak. In de loop van de serie, zijn het vliegtuig en de levens van de passagiers in gevaar zodra ze een geïnfecteerde reiziger ontdekken. Een van de karakters in Flight 462 zal te zien zijn in het tweede seizoen van Fear The Walking Dead. De eerste aflevering kun je hieronder bekijken:


Fear the Walking Dead: Flight 462 is geschreven door L. Signorino en Mike Zunic en wordt geregisseerd door Fear The Walking Dead regisseur fotografie Michael McDonough. Fear The Walking Dead showrunners en uitvoerend producent Dave Erikson en mede-uitvoerend producent David Wiener zijn Flight 462 uitvoerend producenten. Het tweede seizoen van Fear The Walking Dead zal in 2016 worden uitgezonden en krijgt vijftien afleveringen.

Cast The Walking Dead
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_GoonerJenny
05 okt 2015 16:09 -
Voorheen waren er voor alle nieuwe seizoen web-episodes, altijd leuk extra walking dead
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08