Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Webserie Fear the Walking Dead: Flight 462, de eerste aflevering online

Webserie Fear the Walking Dead: Flight 462, de eerste aflevering online

AMC heeft de seizoenfinale van Fear The Walking Dead gebruikt om de eerste aflevering uit te zenden van de zestiendelige webserie Fear The Walking Dead: Flight 462. Elke aflevering duurt ongeveer een minuut en vindt volledig plaats in een vliegtuig. De aflevering zullen worden uitgezonden tijdens de twee reclameblokken van het zesde seizoen van The Walking Dead, die volgende week zondag 11 oktober van start gaat.

Flight 462 vertelt het verhaal van een groep passagiers aan boord van een commercieel vliegtuig tijdens de vroegste momenten van de zombie uitbraak. In de loop van de serie, zijn het vliegtuig en de levens van de passagiers in gevaar zodra ze een geïnfecteerde reiziger ontdekken. Een van de karakters in Flight 462 zal te zien zijn in het tweede seizoen van Fear The Walking Dead. De eerste aflevering kun je hieronder bekijken:
Video on youtube


Fear the Walking Dead: Flight 462 is geschreven door L. Signorino en Mike Zunic en wordt geregisseerd door Fear The Walking Dead regisseur fotografie Michael McDonough. Fear The Walking Dead showrunners en uitvoerend producent Dave Erikson en mede-uitvoerend producent David Wiener zijn Flight 462 uitvoerend producenten. Het tweede seizoen van Fear The Walking Dead zal in 2016 worden uitgezonden en krijgt vijftien afleveringen.

Cast The Walking Dead
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

GoonerJenny
GoonerJenny 5 oktober 2015, 16:09
Voorheen waren er voor alle nieuwe seizoen web-episodes, altijd leuk extra walking dead
Log in om een reactie achter te laten