Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Cast nieuwe Flikken Rotterdam uitgelekt via twitter

Op 30 april 2015 liet MijnSerie al weten dat er nieuwe Flikken zou worden gemaakt, Flikken Rotterdam. Er werd alleen voor lange tijd zeer geheimzinnig gedaan over wie er in deze nieuwe serie zou gaan spelen. Nu, dankzij twitter, weten we dat de acteurs Cees Geel, Mark van Eeuwen en Huub Stapel een rol zullen gaan spelen. De foto die genomen is op de Wilhelminapier in Rotterdam voor de deur van het bedrijf Motion10:


De fotoshoot die tussen 09.00 en 10.00 plaats vond trok veel bekijks. Huub Stapel: “,,Het is natuurlijk heel dom om voor een gebouw te filmen waar werknemers fotograferend voor het raam staan. Daar is niet goed over nagedacht, vooral niet door de producent,'' daarmee bekent hij zijn deelname aan Flikken Rotterdam als Stapel vervolgt: “Maandag wordt alles bekend.''

AVROTROS woordvoerster Brenda Mathijs geeft toe dat het inderdaad om de cast gaat van Flikken Rotterdam, maar wil niet meer zeggen dan dat. Maar de vrouw met het donkere haar is hoogstwaarschijnlijk actrice Maryam Hassouni (30), met een nieuwe korte coupe. ,,Ik ben fan van haar dus ik weet bijna zeker dat zij het is'', aldus Mounia Houari, die ook bij Motion 10 werkt. Hassouni had in 2011 een gastrol in Flikken Maastricht.

Wat denk jij, zouden deze mensen wel eens de cast kunnen zijn van Flikken Rotterdam: Cees Geel, Maryam Hassouni, Huub Stapel, Sophie van Winden, Eva van de Wijdeven of Loes Haverkort en Mark van Eeuwen?
Tip: Inartie

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_H3nDri3
25 sep 2015 13:31 -
Cees Geel en Mayram Hassouni zijn 2 grote pluspunten voor deze serie, van Huub Stapel ben ik niet zo'n fan, vind dat hij vaak over acteert. Hopelijk zien we ook Eva van Wijdeven terug in de serie. De andere acteurs ken ik niet zo goed qua acteerprestaties.


Dunya&Desie in Rotterdam :)
Reageer
avatar_RoukieNL
25 sep 2015 13:31 -
Top cast, nu maar hopen dat er niet van de vreselijk saaie en goedkope verhaallijnen in komen zo als bij veel Nederlandse series helaas het geval is.
Reageer
avatar_TDB
25 sep 2015 15:33 -
Wordt Flikken nu ook zoiets als NCIS, NCIS los Angeles en NCIS New Orleans? Dan maar hopen dat ze nu een goede verhaallijn hebben en niet verzanden in het herhalen wat al in andere politieseries is gebeurd. Eerst maar eens afwachten.
Reageer
avatar_H3nDri3
25 sep 2015 19:50
Volgens mij is het de bedoeling dat Rotterdam wat ruiger gaat worden.
Reageer

Laatste nieuws

Videoland heeft zaterdagmiddag een trailer gelanceerd van de nieuwe serie De 12 van Schouwendam
zaterdag, 13:03
Apple TV+ komt met een miniserie die is gebaseerd op het boek Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany van Donald L. Miller.
zaterdag, 10:00
3
Daan Schuurmans en Fedja van Huêt vervullen de hoofdrollen in de avontuurlijke dramaserie Vliegende Hollanders, die volgend jaar te zien is op NPO 1.
zaterdag, 09:00
JETT is de CineMax misdaadserie die op 14 juni 2019 in première ging. Binnenkort zal de serie bij Ziggo te zien zijn.
vrijdag, 13:00
Amazon Studios heeft de rechten verworven van de net uitgebrachte roman Ninth House van auteur Leigh Bardugo.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03