Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Syfy wordt magisch met fantasieserie The Magicians

Met een voortzetting van Syfy’s inzet voor het ontwikkelingen van gedurfde, hoog geprofileerde gescripte drama's, heeft de zender aangekondigd dat het groen licht heeft gegeven aan de fantasieserie The Magicians.

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Lev Grossman volgt The Magicians Quentin Coldwater (Jason Ralph, Aquarius) die als briljante eindejaarstudent gaat studeren bij Brakebills College voor Magical Pedagogy, een geheime universiteit in Upstate New York die gespecialiseerd is in magie. Hij en zijn vrienden van in de twintig, ontdekken al snel dat de magische fantasiewereld waar ze als kinderen over lazen reëel is en een ernstig gevaar vormt voor de mensheid. Stella Maeve (Chicago P.D.), Hale Appleman (Teeth), Arjun Gupta (Nurse Jackie) en Summer Bishil (Towelhead, Lucky 7) zijn de andere acteurs in deze serie.

The Magicians voegt zich bij het indrukwekkende rooster van Syfy van hoog geprofileerde gescripte series. Met inbegrip van de tiendelige serie The Expanse en de dertiendelige Superman prequel Hunters die beide in december in première zullen gaan, heeft de zender het er goed voor staan.

Wat denk jij van de nieuwe series van Syfy, ga jij ze allemaal kijken?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 8 mei 2015, 16:21
Klinkt goed!
Log in om een reactie achter te laten