Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt zes pilots tot series

NBC bestelt zes pilots tot series

NBC heeft weer van zich doen spreken. De zender heeft drie komedies besteld, twee drama's en een reality serie. Dit zijn ze:

Crowded

Het is afgelopen met de seks, het drinken en het naakt betalen van de rekeningen. Na twintig jaar zorg te hebben gedragen voor twee kinderen, mogen Mike en Martina eindelijk weer los gaan. Helaas trekken hun twee volwassen dochters weer bij hen in en schrappen Mike's ouders de plannen om naar Florida te verhuizen. Deze familiekomedie bewijst dat het leven gek is met een druk huishouden, vooral bij de tweede keer.


Crowded. Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

Rollen zijn er voor: Patrick Warburton, Carrie Preston, Stacy Keach, Carlease Burke, Mia Serafino en Miranda Cosgrove. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en Hazy Mills Productions.

Superstore

America Ferrera en Ben Feldman zijn te zien in deze hilarische werkplekkomedie over een unieke familie werknemers van een enorme winkel. Van de nieuwelingen en de veteranen tot de vakantiekrachten en managers, samen gaan zij de dagelijkse routine te lijf. Inclusief uitverkopen die zorgen voor rellen en gestoorde koopjesjagers. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en The District.

Rollen zijn er voor: America Ferrera, Ben Feldman, Mark McKinney, Lauren Ash, Colton Dunn, Nichole Bloom en Nico Santos.


Superstore. Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

People Are Talking

People Are Talking wordt beschreven als een schaamteloze komedie over twee verschillende stellen die naast buren ook beste vrienden zijn. Doordat zij gezamenlijk door het leven gaan, kunnen zij het niet laten om alles te analyseren. Van onderwerpen als ras en seks naar de nieuwe oppas die vermoedelijk een pornoster is; geen enkel onderwerp is onbespreekbaar voor dit uitgesproken viertal. De serie wordt geproduceerd door Universal Television en Will Packer Productions.


People Are Talking. Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

Rollen zijn er voor: Mark-Paul Gosselaar, Meaghan Rath, Tone Bell en Bresha Webb.

Game of Silence

Een nieuw drama over een succesvolle advocaat in Atlanta, wiens lang verloren jeugdvrienden na vijfentwintig jaar weer opduiken. Wanneer een donker geheim de kop dreigt op te steken is het aan hen om daar een stokje voor te steken. Dit avontuur zal hun loyaliteit op de proef stellen, maar misschien ook hun honger naar wraak stillen.


Game of Silence. Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast: David Lyons, Michael Raymond-James, Larenz Tate, Bre Blair, Conor O’Farrell, Deidrie Henry, Demetrius Grosse en Claire Van Der Boom.

The Player

Van de uitvoerend producenten van The Blacklist komt een actierijke serie met Wesley Snipes en Philip Winchester. De serie is gesitueerd in Las Vegas en gaat over een voormalige militair, nu beveiligingsexpert, die betrokken raakt bij een spel waarbij rijke individuen gokken op zijn vaardigheden om de grootste misdaden voor te zijn. Kan hij hen van binnenuit ontmantelen en zodoende de dood van zijn vrouw wreken? Of is het waar wat zij zeggen: het huis wint altijd.


The Player. Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast: Wesley Snipes, Philip Winchester, Charity Wakefield en Damon Gupton.

NBC bestelde ook de reality serie You the Jury. De serie is live en laat kijkers een uitspraak doen in echte civiele zaken. De serie komt van Dick Wolf, de man achter Chicago Fire, Chicago P.D. en Law and Order.

Benieuwd naar Wesley Snipes op televisie? Of de terugkeer van America Ferrera (Ugly Betty)? Zit er iets voor jou tussen?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

CC11
CC11 10 mei 2015, 14:12
Als ik direct moet kiezen ga ik voor Superstore en Crowded People are talking even afwachten op recensies, Game of Silence heb ik Suits al voor, of het moest een onverwachte meevaller worden. En The Player, Ondanks Wesley Snipes moet ik toch ook even afwachten.
Log in om een reactie achter te laten