Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is Supergirl!

CBS heeft zeer snel besloten dat er een “nieuwe” superheld gaat komen. Dit keer in de vorm van Supergirl. Volgens Deadline had het netwerk een vroege deadline om te beslissen over het project als onderdeel van hun pilot deal met Warner Bros. TV.

Mede-gecreëerd door uitvoerend producent Greg Berlanti (The Flash, Arrow), is de serie Supergirl gebaseerd op het personage van DC Comics, dat in 1958 is gemaakt. De serie zal draaien om Kara Zor-El (Melissa Benoist, Glee). Net als haar neef Superman werd ze geboren op de planeet Krypton en ontsnapte jaren geleden aan de vernietiging ervan. Na jaren van het verbergen van haar vaardigheden, besluit ze als een jonge vrouw haar capaciteiten te omarmen en een held te worden.

Castleden zijn onder andere: Cat Grant (Calista Flockhart, Full Circle), Alexandra "Alex" Danvers (Chyler Leigh, Taxi Brooklyn), James Olsen (Mehcad Brooks, Necessary Roughness) en Hank Henshaw (David Harewood, Homeland).

Wat denk jij? Is Supergirl een goede aanvulling op alle superheldenseries die er al zijn?

Melissa Benoist
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

alexanderleveld
alexanderleveld 7 mei 2015, 13:21
Ik weet het niet zo goed, ik vind het concept 'superhelden' en dan al helemaal het personage Supergirl niet bij CBS passen.

Maar goed we zullen zien.
Elby
Elby 7 mei 2015, 14:12
Altijd de moeite waard om te gaan kijken, is het niks laat je de serie vallen. Ik was jaren geleden ook fan van de bionische vrouw. Dus laat maar komen...girl powerrrrrr
anonymous
anonymous 7 mei 2015, 14:20
Ga wel kijken. Als het me niet bevalt, weet ik de uitknop te vinden.
ThomasNL92
ThomasNL92 7 mei 2015, 22:37
Wat is het toch met de series? Superhelden, Zombies, het wordt gewoon een beetje too much!
JanWillemK
JanWillemK 8 mei 2015, 11:06
Ben ik absoluut met je eens. Afgelopen jaren hebben we nu Arrow, The Flash, Gotham, Agents of S.H.I.E.L.D, Agent Carter, Daredevil gehad en nu ook nog Supergirl.
Ook is nog de serie The Tick onderweg en binnenkort nog een spin-off van Arrow en the Flash + een spinoff van Agents of S.H.I.E.L.D.
ThomasNL92
ThomasNL92 8 mei 2015, 23:03
Precies en goede series worden gewoon de deur uitgegooid om plaats te maken voor deze nutteloze series die niks toevoegen.
kwebbel1979
kwebbel1979 8 mei 2015, 09:44
Er zijn nu al zoveel superhelden series dat ik deze zeker over ga slaan, mag van mij wel iets nieuws komen
Log in om een reactie achter te laten