Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC bestelt drie pilots tot series

NBC heeft als eerste van de broadcastzenders pilots tot series besteld. De zender is de komende Upfronts iets voor, waar vaak dit soort nieuws bekend wordt. NBC heeft nog een aantal pilots in de pijplijn. Het ligt in de lijn der verwachting dat er tijdens de Upfronts meer informatie beschikbaar komt over die pilots. Dit zijn alvast drie series die wij het komende televisieseizoen mogen verwachten van de zender:

Blindspot
Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast bestaat uit: Sullivan Stapleton (Strike Back), Jaimie Alexander (Thor), Audrey Esparza, Rob Brown, Marianne Jean-Baptiste, Ukweli Roach en Ashley Johnson.

Chicago Med
Uitvoerend producent Dick Wolf presenteert het nieuwste hoofdstuk in de 'Chicago' franchise. De serie is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast bestaat uit: Oliver Platt (The Big C), S. Epatha Merkerson (Law and Order), Laurie Holden (The Walking Dead), Nick Gehlfuss en Yaya Dacosta.

Heartbreaker
Gebaseerd op het echte leven en de verdiensten van Dr. Kathy Magliato. Deze unieke karaktergedreven medische drama volgt Dr. Alex Panttiere (Melissa George), een wereldberoemde uitgesproken harttransplantie-chirurg, die tevens een van de weinige vrouwen is in haar werkveld. Alex doet altijd alles op haar manier. Haar privéleven is echter een fulltime baan opzich. Zowel haar privéleven als haar veeleisende faculteit, en stagiaires, zal zij moeten managen. Dat terwijl zij ook nog de grenzen van de medische wetenschap probeert te verleggen.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast bestaat uit: Melissa George (The Slap), Dave Annable (666 Park Avenue), Don Hany, Shelley Conn, D.L. Hughley, Jamie Kennedy, Maya Erskine, J. Louis Mills en Joshua Leonard.

Welke van deze series gaan jullie volgen? Heerst er al een 'conspiracy theory' serie (series over samenzweringen/complotten) moeheid onder jullie? En, zitten wij te wachten op weer een spinoff van Chicago Fire?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (14)

avatar_sarlottje
04 mei 2015 09:56 -
Misschien is blindspot leuk. Zelf ben ik niet zo van de ziekenhuis-series
Reageer
avatar_britt
04 mei 2015 10:06 -
denk alle drie zeker blindspot
Reageer
avatar_Foxy1984
04 mei 2015 10:19 -
Lijken mij alle 3 wel goed. Chicago PD en Chicago fire zijn super dus de med zal dit ook wel zijn. Al een idee wanneer deze van start gaan?
Reageer
avatar_H3nDri3
04 mei 2015 11:36
Dat zal september/oktober worden denk ik.
Reageer
avatar_monique1963
04 mei 2015 10:19 -
Ik ga ook voor blindspot
Reageer
avatar_karin1809
04 mei 2015 10:22 -
Chicago Med en Blindspot.
Reageer
avatar_winthoos
04 mei 2015 10:38 -
Ik ga voor alle drie. Lijken me allemaal leuk. We wachten af.
Reageer
avatar_anonymous
04 mei 2015 11:01 -
Wellicht Blindspot. Houd niet van ziekenhuisseries.
Reageer
avatar_Inna1989
04 mei 2015 11:27 -
Ik denk dat ik ze alle 3 ga kijken, maar vooral Chicago Med.
Reageer
avatar_doommaniac
04 mei 2015 11:29 -
lijken me alle drie wel aardig
Reageer
avatar_anonymous
04 mei 2015 18:35 -
Ik ga alleen Blindspot eens kijken, de rest vind ik niks.
Reageer
avatar_patrick_1987
04 mei 2015 22:26 -
Ik ga ook voor blindspot, en ziekenhuis series zijn ook niks voor mij.
Reageer
avatar_anonymous
05 mei 2015 08:55 -
Net zoals de meesten: misschien Blindspot. Al zie ik dat een The Blacklist achtige serie zijn en daar heb ik weinig trek in. Ik kijk Chicago Fire en P.D. maar Med sla ik over (Heartbreaker sowieso): ziekenhuisseries (zelfs met de beeldschone Melissa George), not my thing.
Reageer
avatar_CC11
06 mei 2015 11:44 -
Blindspot zal ik zeker een kans geven.

Hoewel ik echt wel fan ben van Chicago Fire/P.D. heb ik toch mijn twijfels over een derde luik. Temeer omdat de eerste twee nu soms al te veel op elkaar aansluiten, zeker in het geval van dubbele afleveringen, vrees ik zelfs dat een extra reeks wel eens nefast zou kunnen zijn voor de gehele franchise.
Afwachten dus maar en hopen dat er volgend jaar geen "Chicago Post Office" bij komt om de reeks verder aan te vullen.

Heartbreaker lijkt me op dit moment het minst interessant, dus dat zal waarschijnlijk wachten worden tot de eerste recensies verschijnen denk ik.
Reageer

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00