Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt drie pilots tot series

NBC bestelt drie pilots tot series

NBC heeft als eerste van de broadcastzenders pilots tot series besteld. De zender is de komende Upfronts iets voor, waar vaak dit soort nieuws bekend wordt. NBC heeft nog een aantal pilots in de pijplijn. Het ligt in de lijn der verwachting dat er tijdens de Upfronts meer informatie beschikbaar komt over die pilots. Dit zijn alvast drie series die wij het komende televisieseizoen mogen verwachten van de zender:

Blindspot
Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast bestaat uit: Sullivan Stapleton (Strike Back), Jaimie Alexander (Thor), Audrey Esparza, Rob Brown, Marianne Jean-Baptiste, Ukweli Roach en Ashley Johnson.

Chicago Med
Uitvoerend producent Dick Wolf presenteert het nieuwste hoofdstuk in de 'Chicago' franchise. De serie is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast bestaat uit: Oliver Platt (The Big C), S. Epatha Merkerson (Law and Order), Laurie Holden (The Walking Dead), Nick Gehlfuss en Yaya Dacosta.

Heartbreaker
Gebaseerd op het echte leven en de verdiensten van Dr. Kathy Magliato. Deze unieke karaktergedreven medische drama volgt Dr. Alex Panttiere (Melissa George), een wereldberoemde uitgesproken harttransplantie-chirurg, die tevens een van de weinige vrouwen is in haar werkveld. Alex doet altijd alles op haar manier. Haar privéleven is echter een fulltime baan opzich. Zowel haar privéleven als haar veeleisende faculteit, en stagiaires, zal zij moeten managen. Dat terwijl zij ook nog de grenzen van de medische wetenschap probeert te verleggen.


Alle rechten op deze foto zijn voorbehouden aan NBC

De cast bestaat uit: Melissa George (The Slap), Dave Annable (666 Park Avenue), Don Hany, Shelley Conn, D.L. Hughley, Jamie Kennedy, Maya Erskine, J. Louis Mills en Joshua Leonard.

Welke van deze series gaan jullie volgen? Heerst er al een 'conspiracy theory' serie (series over samenzweringen/complotten) moeheid onder jullie? En, zitten wij te wachten op weer een spinoff van Chicago Fire?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (14)

sarlottje
sarlottje 4 mei 2015, 09:56
Misschien is blindspot leuk. Zelf ben ik niet zo van de ziekenhuis-series
britt
britt 4 mei 2015, 10:06
denk alle drie zeker blindspot
Foxy1984
Foxy1984 4 mei 2015, 10:19
Lijken mij alle 3 wel goed. Chicago PD en Chicago fire zijn super dus de med zal dit ook wel zijn. Al een idee wanneer deze van start gaan?
anonymous
anonymous 4 mei 2015, 11:36
Dat zal september/oktober worden denk ik.
monique1963
monique1963 4 mei 2015, 10:19
Ik ga ook voor blindspot
anonymous
anonymous 4 mei 2015, 10:22
Chicago Med en Blindspot.
winthoos
winthoos 4 mei 2015, 10:38
Ik ga voor alle drie. Lijken me allemaal leuk. We wachten af.
anonymous
anonymous 4 mei 2015, 11:01
Wellicht Blindspot. Houd niet van ziekenhuisseries.
Inna1989
Inna1989 4 mei 2015, 11:27
Ik denk dat ik ze alle 3 ga kijken, maar vooral Chicago Med.
doommaniac
doommaniac 4 mei 2015, 11:29
lijken me alle drie wel aardig
anonymous
anonymous 4 mei 2015, 18:35
Ik ga alleen Blindspot eens kijken, de rest vind ik niks.
patrick_1987
patrick_1987 4 mei 2015, 22:26
Ik ga ook voor blindspot, en ziekenhuis series zijn ook niks voor mij.
anonymous
anonymous 5 mei 2015, 08:55
Net zoals de meesten: misschien Blindspot. Al zie ik dat een The Blacklist achtige serie zijn en daar heb ik weinig trek in. Ik kijk Chicago Fire en P.D. maar Med sla ik over (Heartbreaker sowieso): ziekenhuisseries (zelfs met de beeldschone Melissa George), not my thing.
CC11
CC11 6 mei 2015, 11:44
Blindspot zal ik zeker een kans geven.

Hoewel ik echt wel fan ben van Chicago Fire/P.D. heb ik toch mijn twijfels over een derde luik. Temeer omdat de eerste twee nu soms al te veel op elkaar aansluiten, zeker in het geval van dubbele afleveringen, vrees ik zelfs dat een extra reeks wel eens nefast zou kunnen zijn voor de gehele franchise.
Afwachten dus maar en hopen dat er volgend jaar geen "Chicago Post Office" bij komt om de reeks verder aan te vullen.

Heartbreaker lijkt me op dit moment het minst interessant, dus dat zal waarschijnlijk wachten worden tot de eerste recensies verschijnen denk ik.
Log in om een reactie achter te laten