Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Net5 komt met nieuwe serie Bagels & Bubbels

Vanaf 7 april is de nieuwe romantische komedieserie Bagels & Bubbels te zien op de Nederlandse televisie. De hoofdrollen in de serie, die gebaseerd is op het Israëlische orgineel The Baker and the Beauty, worden vertolkt door Bracha van Doesburgh (Nieuwe Buren) en Egbert-Jan Weeber (Bloedverwanten).

Bagels & Bubbels vertelt het verhaal van bakkerszoon Rick (Egbert-Jan Weeber) die verliefd wordt op de internationale superster Noa (Bracha van Doesburgh). De twee leren elkaar toevallig kennen in een restaurant. Rick is daar met zijn vriendin Vanessa (Halina Reijn), terwijl Noa het restaurant heeft opgezocht om de geruchten over haar break-up met haar beroemde vriend uit de weg te gaan. Kan de liefde, die tussen de twee ontstaat, hun compleet verschillende afkomsten weerstaan?

Géza Weisz (Bluf) speelt ook een rol in de nieuwe komedieserie. Hij zal te zien zijn als Danny, de broer van Rick. Danny werkt samen met Rick in de familiebakkerij. De serie wordt geregisseerd door Pollo de Pimentel, Anna van der Heide en Esmé Lammers. Bagels & Bubbels gaat dinsdagavond 7 april om 20:30 in première bij Net5.

Ga jij de serie Bagels & Bubbels op de voet volgen?

Halina Reijn
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_patrick_1987
18 feb 2015 14:44 -
Bedankt voor deze nieuws, ga serie vanwege cast zeker een kans gunnen.
Reageer
avatar_Inna1989
18 feb 2015 16:36 -
Zeker ga ik deze serie kijken, lijkt me wel leuk.
En zeker de cast wat erin spelen.
Reageer

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00