Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Net5 komt met nieuwe serie Bagels & Bubbels

Net5 komt met nieuwe serie Bagels & Bubbels

Vanaf 7 april is de nieuwe romantische komedieserie Bagels & Bubbels te zien op de Nederlandse televisie. De hoofdrollen in de serie, die gebaseerd is op het Israëlische orgineel The Baker and the Beauty, worden vertolkt door Bracha van Doesburgh (Nieuwe Buren) en Egbert-Jan Weeber (Bloedverwanten).

Bagels & Bubbels vertelt het verhaal van bakkerszoon Rick (Egbert-Jan Weeber) die verliefd wordt op de internationale superster Noa (Bracha van Doesburgh). De twee leren elkaar toevallig kennen in een restaurant. Rick is daar met zijn vriendin Vanessa (Halina Reijn), terwijl Noa het restaurant heeft opgezocht om de geruchten over haar break-up met haar beroemde vriend uit de weg te gaan. Kan de liefde, die tussen de twee ontstaat, hun compleet verschillende afkomsten weerstaan?

Géza Weisz (Bluf) speelt ook een rol in de nieuwe komedieserie. Hij zal te zien zijn als Danny, de broer van Rick. Danny werkt samen met Rick in de familiebakkerij. De serie wordt geregisseerd door Pollo de Pimentel, Anna van der Heide en Esmé Lammers. Bagels & Bubbels gaat dinsdagavond 7 april om 20:30 in première bij Net5.

Ga jij de serie Bagels & Bubbels op de voet volgen?

Halina Reijn
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

patrick_1987
patrick_1987 18 februari 2015, 14:44
Bedankt voor deze nieuws, ga serie vanwege cast zeker een kans gunnen.
Inna1989
Inna1989 18 februari 2015, 16:36
Zeker ga ik deze serie kijken, lijkt me wel leuk.
En zeker de cast wat erin spelen.
Log in om een reactie achter te laten