Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Videoland komt met eerste originele serie Zwarte Tulp

In maart zal het Nederlandse antwoord op Netflix, Videoland, hun eerste originele dramaserie gaan uitzenden. In Zwarte Tulp is te zien hoe twee families in de Bollenstreek de concurrentie aangaan met het kweken van de zeldzame zwarte tulp. Te midden van geldproblemen, familiedrama en onmogelijke liefdes zullen onder andere Huub Stapel (Moeder, ik wil bij de revue), Anna Drijver (Levenslied) en Benja Bruijning (Dokter Deen) meespelen in de eerste serie van Nederlandse bodem exclusief geproduceerd voor Videoland.

Naast bovengenoemde acteurs zullen ook sterren als Linda van Dyck, Roeland Fernhout, Pim Lambeau, Gijs Naber, Marcel Musters, Renee Fokker, Abbey Hoes, Willem Voogd, Puck van Stijn en Raymond Thiry een rol gaan spelen in de Zwarte Tulp. Maar er zijn nog meer bekende namen die zijn verbonden aan de serie Zwarte Tulp. Zo staat de serie onder regie van Ben Sombogaart (De Tweeling, De Storm), Marc Willard (Dokter Tinus) en Ties Schenk (Docklands). Bekende schrijvers van onder andere Divorce, Penoza, Heer en Meester en Bellicher zullen ook hun medewerking verlenen aan deze nieuwe Nederlandse productie.

Zwarte Tulp zal een mix worden van mysterie, wraak, liefde, moord en dilemma’s rondom een onmogelijke missie, een onmogelijke liefde en een onmogelijke moord. Het eerste seizoen zal op 30 maart in zijn geheel te zien zijn op Videoland Unlimited. Daarnaast zullen de twaalf losse afleveringen per stuk te huur zijn.

Alain de Levita (producent NL Film): “Wij zijn heel trots dat wij voor Videoland dit ambitieuze project gaan produceren. Daarbij is het voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis dat een dramaserie op deze wijze gemaakt wordt. Met deze sterrencast en schrijvers gaan we iets heel bijzonders neerzetten”.

Kaja Wolffers (Creative Director NL Film): “Produceren voor dit platform biedt ons de kans om een meeslepend, spannend en vooral doorlopend verhaal te vertellen. Het verhaal mag gelaagder en kan dieper gaan. De kijkers hebben tenslotte jouw serie opgezocht en zappen er niet zomaar langs. Je kunt mensen nog meer meenemen in de karakters en de emoties. Daarbij kan men de keuze maken om alle afleveringen in één keer achter elkaar te bekijken.”

Hieronder zijn de eerste beelden van Zwarte Tulp te zien:


Wat denk jij, zal de sterrencast genoeg zijn om de kwaliteit van deze serie te garanderen? En ga jij kijken?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
Elby (gast)
17 feb 2015 11:55 -
Nou, lijkt me wel wat. Goeie cast ook. Hoop dat dit beter is dan Noord-Zuid.
Reageer
John Doe
koos98 (gast)
17 feb 2015 12:53 -
ik hoop dat het ook gauw op spotnet komt
Reageer

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00