Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Cinemax kondigt productie aan voor nieuwe serie Quarry

Cinemax kondigt productie aan voor nieuwe serie Quarry

Het filmen van de nieuwe achtdelige drama serie Quarry van Cinemax zal op 30 maart 2015 van start gaan. Deze aankondiging werd gedaan door Michael Lombardo, President HBO Programmering. De serie is gebaseerd op de boeken van Max Allan Collins. Quarry zal worden geregisseerd door Greg Yaitanes (Cinemax Emmy-winnaar Banshee, Emmy winnaar regisseur van House M.D). Hij zal tevens samen met Steve Golin (HBO’s Emmy-nominatie True Detective) uitvoerend producent zijn. Quarry is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Graham Gordy & Michael D. Fuller (Rectify).

"Deze genuanceerde en dynamische serie markeert een spannend moment in de evolutie van Cinemax programmering," zei Lombardo.

Quarry vertelt het verhaal van Mac Conway, een marinier die terug keert uit Vietnam in 1972 naar zijn huis in Memphis. Hij wordt gemeden door de personen van wie hij houdt en gedemoniseerd door het publiek. Terwijl hij worstelt met het omgaan van zijn opgedane ervaringen in de oorlog, wordt Conway aangetrokken door een netwerk van corruptie en moorden die de lengte van de Mississippi rivier omvat. De hoofdrol wordt gespeeld door Logan Marshall-Green (Prometheus). Andere castleden zijn; Jodi Balfour (Final Destination 5) als Joni, Peter Mullan (Olive Kitteridge) als The Broker, Nikki Amuka-Bird (Luther) als Ruth, Damon Herriman (Justified) als Buddy, Jamie Hector (The Wire) als Arthur, Edoardo Ballerini (Romeo Must Die) als Karl en Skipp Sudduth (Ronin) als Lloyd.

Quarry zal op locatie worden gefilmd in New Orleans en Tennessee. Wanneer Quarry wordt uitgezonden is nog niet bekend gemaakt.

Verheug jij je op de nieuwe Cinemax serie Quarry?

Logan Marshall-Green
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten