Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
USA Network kondigt nieuwe dramaserie Colony aan

USA Network kondigt nieuwe dramaserie Colony aan

USA Network heeft aangekondigd dat de nieuwe naturalistische dramaserie Colony tien afleveringen gaat krijgen. De serie is geschreven door Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Ryan Condal (Hercules). Zij zijn tevens uitvoerend producenten. Deze aankondiging is de vierde nieuwe serie die USA Network toevoegt aan hun 2015 schema. Mr. Robot, Dig en Complications werden al eerder aangekondigd.

Colony concentreert zich op een gezin dat verscheurd wordt door moeilijke beslissingen die ze moeten maken om proberen bij elkaar te blijven en de strijd van de mensheid om te overleven. Colony vindt plaats ergens in een nabije toekomst in Los Angeles. De stad is in staat van beleg. Sommige mensen verkiezen om met de autoriteiten samenwerken en te profiteren van de nieuwe orde, terwijl anderen rebelleren en lijden onder de gevolgen. Hoofdrolspelers in Colony zijn; Josh Holloway (Lost) en Sarah Wayne Callies (The Walking Dead).

"Carlton en Ryan hebben een intrigerende rit gemaakt van een uniek en humanistische kijk op een verhaal in de nabije toekomst," zei Chris McCumber, voorzitter van USA Network. "Josh en Sarah hebben een ongelooflijke chemie en spelen een briljant paar die te maken krijgen met moeilijke keuzes om hun familie te beschermen in een onzekere wereld."

Ga jij kijken naar Colony?

Josh Holloway
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

anonymous
anonymous 5 februari 2015, 19:04
Met Josh Holloway en carlton Cruse kan dit LOST 2.0 worden dus zeker kijken
BadWolf
BadWolf 5 februari 2015, 19:17
Dit zou wel eens een van de betere serie voor 2015 kunnen zijn.
JanWillemK
JanWillemK 6 februari 2015, 20:03
Met Josh Holloway EN Sarah Wayne Callies, tuurlijk!
anonymous
anonymous 8 februari 2015, 09:39
Nee, niet mijn stijl.
Log in om een reactie achter te laten