Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Overzicht | Nieuwe midseason series (Seizoen 2014-2015)

Het is weer tijd voor een leuk overzicht namelijk het overzicht waarin ik alle nieuwe midseason series (uit Amerika, Engeland en Canada) aan je voorstel!

12 Monkeys
Te zien vanaf: 16 januari 2015
Hoofdrolspelers: Aaron Stanford, Amanda Schull, Emily Hampshire, Kirk Acevedo, Noah Bean, Barbara Sukowa, Tom Noonan
Verhaal: 12 Monkeys is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1995 met Bruce Willis in de hoofdrol. De dramaserie zal een tijdreiziger volgen die uit een post-apocalyptische toekomst terecht komt in het verleden om daar een dodelijk virus te stoppen dat al het menselijk leven zal vernietigen.

Trailer:
Video on youtube


A.D.
Te zien vanaf: 5 april 2015
Hoofdrolspelers: Juan Pablo di Pace, Aniss Elkohen, Richard Coyle, Babou Ceesay, Chipo Chung
Verhaal: A.D. gaat verder waar The Bible eindigde. In A.D. komen we te weten wat er verder gebeurde nadat onder andere de verbaasde Romeinen de tombe van Jezus leeg vonden.

Trailer:
Video on youtube


Agent Carter
Te zien vanaf: 6 januari 2015
Hoofdrolspelers: Hayley Atwell, James D'Arcy, Chad Michael Murray, Enver Gjokaj, Shea Whigham
Verhaal: Agent Carter vertelt het verhaal van Peggy Carter. Het is het jaar 1946 en Peggy Carters werk en leven verandert wanneer de mannen terugkeren na gediend te hebben in de Tweede Wereldoorlog. Peggy werkt voor de geheime dienst SSR (Strategic Scientific Reserve) en zij probeert haar administratieve werkzaamheden te combineren met de geheime missies die zij krijgt van Howard Stark. Peggy worstelt ook met haar leven als vrijgezelle vrouw in Amerika en het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers.

Trailer:
Video on youtube


Allegiance
Te zien vanaf: 5 februari 2015
Hoofdrolspelers: Hope Davis, Scott Cohen, Margarita Levieva, Gavin Stenhouse, Alexandra Peters, Kenneth Choi
Verhaal: Deze thriller gaat over de familie O’Connor en hun zoon Alex, een oorlogsveteraan en CIA-analist die erg veel van zijn familie houdt. Hij weet echter niet dat zijn ouders en zus lid zijn van een Russische beweging die net weer geactiveerd wordt. De serie volgt hen terwijl ze hun zoon bespioneren en hem proberen tegen zijn land te laten keren.

Trailer:
Trailer niet beschikbaar.

American Crime
Te zien vanaf: 5 maart 2015
Hoofdrolspelers: Felicity Huffman, Timothy Hutton, W. Earl Brown, Richard Cabral, Caitlin Gerard, Benito Martinez, Penelope Ann Miller, Elvis Nolasco, Johnny Ortiz
Verhaal: Een jong koppel uit Modesto, Californië, wordt aangevallen in hun huis. Matt Skokie, een oorlogsveteraan, komt daarbij om het leven en zijn vrouw Lily verkeert in kritieke toestand. Ondertussen worden vier verdachten gearresteerd. De zaak zorgt voor de nodige beroering in de gemeenschap en er ontstaan raciale spanningen.

Trailer:
Video on youtube


Babylon (2014)
Te zien vanaf: 8 januari 2015
Hoofdrolspelers: Brit Marling, James Nesbitt, Bertie Carvek, Jill Halfpenny, Adam Deacon, Nick Blood
Verhaal: Babylon geeft een satirisch kijkje in het dagelijks leven van de personen die de leiding hebben en aan de frontlinie staan van een politiekorps.

Trailer:
Video on youtube


Backstrom
Te zien vanaf: 22 januari 2015
Hoofdrolspelers: Rainn Wilson, Thomas Dekker, Kristoffer Polaha, Dennis Haysbert, Page Kennedy, Genevieve Angelson, Beatrice Rosen
Verhaal: Backstrom is gebaseerd op de hit serie van de gelijknamige geroemde boeken van de Zweedse criminoloog en schrijver Leif G.W. Persson. De serie concentreert zich rondom detective Everett Backstrom, een ergerlijke, opvliegende detective die tevergeefs probeert zijn zelfdestructieve aard te veranderen. Backstrom leidt zijn team, the Serious Crimes Unit, terwijl ze de meest gevoelige zaken van Portland proberen op te lossen.

Trailer:
Video on youtube


Battle Creek
Te zien vanaf: 1 maart 2015
Hoofdrolspelers: Josh Duhamel, Aubrey Dollar, Damon Herriman, Janet McTeer, Kal Penn, Dean Winters
Verhaal: Twee rechercheurs met verschillende visies op de wereld staan op het punt om samen te werken met het gebruik van cynisme, list en bedrog. Ze krijgen de taak om de straten van Battle Creek schoon te maken.

Trailer:
Video on youtube


Better Call Saul
Te zien vanaf: 8 februari 2015
Hoofdrolspelers: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Chuck Thurber
Verhaal: De serie vertelt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat, Saul Goodman, in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

Trailer:
Video on youtube


CSI: Cyber
Te zien vanaf: 4 maart 2015
Hoofdrolspelers:
Verhaal: CSI: Cyber is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation en de vierde serie in de CSI franchise. Een backdoor pilot is uitgezonden op 30 april 2014 in seizoen 14 van CSI: Crime Scene Investigation en de aflevering was getiteld CSI: Cyber. De serie draait om speciaal agent Avery Ryan die verantwoordelijk is voor de cybermisdaad divisie in Quantico, Virginia.

Trailer:
Trailer was niet beschikbaar, vandaar een interview
Video on youtube


Dig
Te zien vanaf: 5 maart 2015
Hoofdrolspelers: Jason Isaacs, Anne Hechem Alison Sudol, David Costabile
Verhaal: Dig draait rond FBI-agent Peter die gestationeerd is in Jeruzalem. Daar onderzoekt hij de moord op een archeoloog, wat hem zal leiden tot het ontbloten van een 2.000 jaar oude samenzwering die de koers van de geschiedenis wil veranderen.

Trailer:
Video on youtube


Empire
Te zien vanaf: 7 januari 2015
Hoofdrolspelers: Bryshere Gray, Jussie Smollett, Taraji P. Henson, Terrence Howard, Trai Byers
Verhaal: Een uniek familiedrama gesitueerd rond een hip-hop imperium. De serie gaat over Lucious Lyon, een charismatische superster die zich klaar maakt voor de beursgang van zijn bedrijf. Dat avontuur zal gepaard gaan met de nodige middelen, zij het eerlijk of oneerlijk.

Trailer:
Video on youtube


Eye Candy
Te zien vanaf: 12 januari 2015
Hoofdrolspelers: Victoria Justice, Cadey Deidrick, Kiersey Clemons, Jogn Garet Stoker, Harvey Guillen
Verhaal: Lindy begint te vermoeden dat een van de mannen die haar online het hof maakt een dodelijke internet stalker is. Wanneer haar vrienden, agenten die belast zijn met dit soort zaken, ontdekken dat er een potentiële seriemoordenaar huishoudt in Manhattan besluit Lindy met hen samen te werken om moorden op te lossen.

Trailer:
Video on youtube


Fortitude
Te zien vanaf: 29 januari 2015
Hoofdrolspelers: Richard Dormer, Stanley Tucci, Michael Gambon
Verhaal: Fortitude is als geen enkele andere plek op aarde. Omgeven door woeste pracht van het poollandschap, een sprankelende toekomst met de belofte van arctische kansen, rijkdom en ontdekking. Fortitude is één van de veiligste steden op aarde. Er is nog nooit een geweldsmisdrijf geweest. Tot nu.

Trailer:
Video on youtube


Fresh off the Boat
Te zien vanaf: 10 februari 2015
Hoofdrolspelers: Hudson Yang, Forrest Wheeler, Ian Chen, Constance Wu, Randall Park
Verhaal: Een komedie over een twaalfjarige Aziatische hip-hop liefhebber in de jaren '90 die tussen twee werelden zit. Zijn ouders zijn immigranten en hij is zo Amerikaans als maar kan.

Trailer:
Video on youtube


Galavant
Te zien vanaf: 4 januari 2015
Hoofdrolspelers: Joshua Sasse, Timothy Omundson, Vinnie Jones, Mallory Jansen, Karen David, Luke Youngblood .
Verhaal: Lang geleden verloor de charismatische held Galavant de liefde van zijn leven, Madalena, aan de kwaadaardige King Richard. Onze gevallen held is nu klaar om wraak te nemen en zijn geliefde terug te winnen. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren.

Trailer:
Video on youtube


Hindsight
Te zien vanaf: 7 januari 2015
Hoofdrolspelers: Laura Ramsey, Sarah Goldberg, Craig Horner
Verhaal: De serie begint met Rebecca, op de avond van haar tweede huwelijk. Het lijkt deze keer perfect, maar twijfel vult haar maag. Wat als ze alles kon verbeteren en dit keer de juiste keuzes kon maken? Dan na een vreemde rit in de lift krijgt Becca deze kans; ze wordt wakker in New York City op de ochtend van haar eerste trouwdag in 1995.

Trailer:
Video on youtube


The Last Man on Earth
Te zien vanaf: 1 maart 2015
Hoofdrolspelers: Will Forte
Verhaal: Het is het jaar 2022, en na een onwaarschijnlijk event, is Phil Miller de enige man op aarde. Ooit was hij een doorsnee man die van zijn familie hield en zijn baan bij de bank haatte. In zijn camper reist hij het land door opzoek naar andere overlevenden. Na het hele land, Mexico en Canada door te zijn gereisd is hij er bijna zeker van: hij is de laatste man op aarde.

Trailer:
Video on youtube


Man Seeking Woman
Te zien vanaf: 14 januari 2015
Hoofdrolspelers: Jay Baruschel, Eric André, Britt Lower, Maya Erskine
Verhaal: Een project gebaseerd op het boek van Simon Rich: The Last Girlfriend on Earth. De serie centreert rondom Josh Greenburg, een naïeve romanticus die hopeloos op zoek is naar liefde. Wanneer zijn vriendin hem dumpt gaat Josh het datingcircuit weer in; één grote nachtmerrie.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar.

The Odd Couple (2014)
Te zien vanaf: 19 februari 2015
Hoofdrolspelers: Matthew Perry, Thomas Lennon
Verhaal: Twee vrienden delen samen een appartement, maar hun ideeën over het huishouden, en hun levensstijl, lopen erg uiteen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige serie uit de jaren '70.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar.

Odyssey
Te zien vanaf: 5 april 2015
Hoofdrolspelers: Peter Facinelli, Anna Friel, Jake Robinson
Verhaal: In Odyssey explodeert een internationale samenzwering wanneer drie vreemdelingen, een vrouwelijke soldaat, een bedrijfsjurist en een politieke activist, onverwachts met elkaar botsen.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar, vandaar een interview.
Video on youtube


One Big Happy
Te zien vanaf: 17 maart 2015
Hoofdrolspelers: Nick Zano, Elisha Cuthbert, Kelly Brook, Brandon Smith, Rebecca Corry, Chris Williams
Verhaal: Een sitcom geregisseerd door Ellen Degeneres over de lesbische Lizzy, haar levenslange beste vriend Luke (die hetero is) en hun ingewikkelde plan om samen een baby te maken. Net als Lizzy eindelijk zwanger blijkt te zijn, trouwt Luke uit het niets met zijn nieuwe liefde Prudence.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar, vandaar een interview.
Video on youtube


The Royals
Te zien vanaf: 15 maart 2015
Hoofdrolspelers: Elizabeth Hurley, Merrit Patterson, William Moseley
Verhaal: Het drama volgt een fictionele koninklijke Britse familie, hun extravagante levensstijl en het publiekelijk onder de loep liggen dat impact heeft op hun leven.

Trailer:
Video on youtube


Secrets & Lies (US)
Te zien vanaf: 1 maart 2015
Hoofdrolspelers: Ryan Phillippe, KaDee Strickland, Natalie Martinez, Dan Fogler, Indiana Evans, Belle Shouse, Juliette Lewis
Verhaal: Een familieman vindt het lichaam van een jongen tijdens het hardlopen en wordt daarmee hoofdverdachte. Hij heeft geen keuze behalve uit te zoeken wie de echte moordenaar is. Hierdoor zet hij zijn huwelijk, kinderen, reputatie en zijn gezonde verstand op het spel.

Trailer:
Video on youtube


Schitt's Creek
Te zien vanaf: 13 januari 2015
Hoofdrolspelers: Eugene Levy, Catherine O'Hara, Dan Levy, Annie Murphy
Verhaal: Wanneer een rijke videotheek magnaat, zijn soapster vrouw, en hun twee kinderen - überhipster David en socialiste Alexis - plotseling blut zijn, worden ze geforceerd te wonen in Schitt's Creek; een kleine, depressieve stad dat zij ooit als grap kochten.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar.

The Slap (US) 2015
Te zien vanaf: 12 februari 2015
Hoofdrolspelers: Penn Badgley, Brian Cox, Melissa George
Verhaal: Het is Hectors veertigste verjaardag en zijn vrouw organiseert een groots feest voor hem met veel vrienden, familie en eten. Hector probeert te navigeren tussen familiepolitiek, ongemakkelijke vriendschappen en de jonge vrouw waar hij stiekem een verhouding mee heeft. De opgebouwde spanning ontploft wanneer Hectors neef een misdragend kind van een ander gezin slaat.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar.

Sons of Liberty
Te zien vanaf: 25 januari 2015
Hoofdrolspelers: Ben Barnes, Ryan Eggold, Michael Raymond-James, Rafe Spall, Henry Thomas, Marton Csokas, Jason O'Mara, Emily Berrington, Dean Norris
Verhaal: Sons of Liberty volgt een uitdagende en radicale groep jonge mannen - Sam Adams, John Sam Adams, Paul Revere, John Hancock en Dr. Joseph Warren - terwijl zij zich in het geheim met elkaar binden om de loop van geschiedenis te veranderen en Amerika een natie te maken.

Trailer:
Video on youtube


Togetherness
Te zien vanaf: 11 januari 2015
Hoofdrolspelers: Mark Duplas, Melanie Lynskey, Steve Zissis, Amanda Peet
Verhaal: Een komedie over twee koppels die samenwonen en die moeite hebben om hun relatie in stand te houden terwijl ze hun eigen dromen najagen.

Trailer:
Video on youtube


Unbreakable Kimmy Schmidt
Te zien vanaf: 1 april 2015
Hoofdrolspelers: Tanner Flood, Dylan Gelula, Ellie Kemper
Verhaal: Na 15 jaar in een sekte geleefd te hebben, wordt de onbreekbare Kimmy gered samen met vier andere vrouwen. Voordat Kimmy weer op de bus naar Indiana stapt besluit ze dat het tijd is om haar leven terug te winnen. Gewapend met slechts een rugzak, lichtgevende sneakers, een paar te laatingeleverde bibliotheekboeken en een grote prop cash van een reddingsfonds, is ze klaar om New York City te ontdekken.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar.

Wayward Pines
Te zien vanaf: 14 mei 2015
Hoofdrolspelers: Matt Dillon, Carla Gugino, Terrence Howard, Juliette Lewis, Tim Griffin
Verhaal: Geheim agent Ethan Burke komt in de landelijke stad Wayward Pines, Idaho, op een missie om twee vermiste federale agenten te vinden. Maar in plaats van antwoorden, lijdt zijn onderzoek slechts tot meer vragen. Wat is er mis met Wayward Pines? Elke stap dichter bij de waarheid neemt Ethan verder van het leven dat hij kende, van de echtgenoot en vader die hij was, totdat hij de angstaanjagende realiteit onder ogen ziet dat hij misschien wel nooit levend uit Wayward Pines kan vertrekken.

Trailer:
Video on youtube


Weird Loners
Te zien vanaf: 31 maart 2015
Hoofdrolspelers: Zachary Knighton, Becki Newton, Nate Torrecne, Meera Khumbhani
Verhaal: Weird Loners gaat over vier underdogs van in de 30 die onverwachts in elkaars leven komen en een onwaarschijnlijke band vormen in een herenhuis in Queens, NY.

Trailer:
Geen trailer beschikbaar.

Wolf Hall
Te zien vanaf: 21 januari 2015
Hoofdrolspelers: Onder andere Damian Lewis, Mark Rylance, Claire Foy, Ed Speleers en Mark Gatiss
Verhaal: Wolf Hall is een Britse miniserie gebaseerd op de romans van Hilary Mantel en speelt zich af in Engeland in 1520.

Trailer:
Video on youtube


Younger
Te zien vanaf: 31 maart 2015
Hoofdrolspelers: Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor
Verhaal: Younger volgt de 40-jarige Liza, een plotseling alleenstaande moeder die probeert terug te komen in de werkende wereld, om er vervolgens achter te komen dat ze op haar leeftijd nergens meer onderaan kan beginnen. Wanneer een twintigjarige jongen in een bar verkondigt dat ze er jonger uitziet dan ze is probeert Liza anderen te doen geloven dan ze 26 is - met behulp van een make-over en haar beste vriendin Maggie. Ze landt een baan als assistent en gaat samenwerken met haar collega om het te maken in de carrière van haar dromen.

Trailer:
Video on youtube


Series waarvan onbekend is wanneer ze uitgezonden zullen worden: Aquarius, Bordertown (2014), iZombie, The Messengers, Mr. Robinson, The Whispersrdertown (2014), iZombie, The Messengers, Mr. Robinson, The Whispers
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_JanWillemK
01 jan 2015 16:00 -
12 Monkeys sowieso. Heel misschien Dig.
Reageer
avatar_Hodja
01 jan 2015 20:39 -
Ik ben ook wel benieuwd naar 12 Monkeys
Reageer
avatar_4thaarts
02 jan 2015 10:17 -
Better Call Saul, Dig, Marvel's Agent Carter, Wayward Pines, Fortitude en twijfel over AD
Reageer
avatar_alexanderleveld
02 jan 2015 12:13 -
Natuurlijk Better Call Saul (als die maar niet teleurstelt met alle hoge verwachtingen die iedereen heeft) en American Crime. Ben benieuwd of ze hier een gewoon goede, spannende serie hebben weten te maken. Het klinkt in ieder geval erg interessant. Ook Agent Carter heeft hoge verwachtingen. Een feit is dat er weer genoeg te zien is.
Reageer
avatar_toetje1977
02 jan 2015 17:35 -
12 monkeys zeker! Daarnaast Sons of liberty en Better call Saul.
Agent Carter ga ik wel een kans geven.
Reageer
avatar_Jettske
04 jan 2015 10:00 -
Backstrom zeker!! I love Dwight en ben heel benieuwd naar hoe die nu is!
Reageer