Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Schrijfster van Pretty Little Liars komt met nieuwe televisieserie

Schrijfster van Pretty Little Liars komt met nieuwe televisieserie

Er is een nieuwe serie in de maak bij ABC Family, genaamd The Perfectionists. De serie wordt geschreven door Sara Shepard, de auteur van Pretty Little Liars.

In The Perfectionists worden vijf meisjes gevolgd die de perfecte moord plannen voor de man die hun levens zuur maakt. Niet veel later sterft de man precies zoals de meisjes hadden gepland. Echter hadden ze er niks mee te maken. De vraag is dus: wie heeft het wel gedaan?

The Perfectionists is het derde boek van Shepard dat wordt uitgebracht als televisieserie, na Pretty Little Liars en The Lying Game. ABC Family werkt momenteel nog aan het script dat is gebaseerd op de roman van Shepard.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

Inna1989
Inna1989 6 november 2014, 21:14
Ik ben eens benieuwd, lijkt me wel wat.
JessicaD
JessicaD 7 november 2014, 19:49
Zolang ze het maar niet cancelen terwijl er net een extreem spannende en interessante cliffhanger is uitgezonden (The Lying Game) of in de eeuwigheid doorgaan totdat de serie eigenlijk niet echt geweldig meer is (Pretty Little Liars).
Brandy
Brandy 16 november 2014, 10:24
Helemaal eens met JessicaD
anonymous
anonymous 21 december 2014, 20:23
Ben benieuwd.
Zolang ze het maar niet cancelen net als bij The Lying Game ,terwijl er net een spannende en interessante cliffhanger is uitgezonden
Log in om een reactie achter te laten