Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MTV bestelt de serie Scream

Nog geen week nadat FOX een horror-komedieserie bestelt over een seriemoordenaar hakt MTV eindelijk de knoop door. De pilot van Scream, die meer dan een jaar op zich liet wachten, is bestelt als serie en krijgt een premièremaand: oktober 2015.

Scream wordt een herstart van de vierdelige slasher filmreeks van Wes Craven en Kevin Williamson. Het eerste deel van Scream kwam uit in 1996 en gaat over Sidney Prescott die het doelwit wordt van een moordenaar die al één van haar klasgenotes heeft vermoord. Een journalist en presentatrice van een tv-programma is vastberaden om de waarheid te achterhalen, en denkt dat de man die de moeder van Sidney heeft vermoord dezelfde is als degene die haar nu achterna zit. De vriend van Sidney wordt echter de voornaamste verdachte.

De film was een doorslaand succes en introduceerde meta-humor in het horrorgenre. Hoewel bedenker Kevin Williamson drie van de vier films pende, is hij niet betrokken bij de serie. Scream 4 was origineel bedoeld als deel een van een nieuwe trilogie, maar vanwege teleurstellende kassaverkopen werd daar van afgezien.

Onder andere Bex Taylor-Klaus (Arrow), Willa Fitzgerald (Alpha House), Tracy Middendorf (The Last Ship), Carlson Young (As the Bell Rings) en Bobby Campo (Being Human) zullen rollen krijgen in de serie Scream. De hoofdrol werd in de pilot gespeeld door Amy Forsyth, maar die is inmiddels vervangen door Taylor-Klaus.

Ken jij de films Scream en zie je uit naar de serie Scream?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
30 okt 2014 12:31 -
Het concept is natuurlijk heel leuk maar de uitvoering zal minder zijn als onderstaande klopt.

Het nieuws dat Ghost Face niet te zien zal zijn in de serie kwam laatst naar boven. Wat natuurlijk wel jammer is aangezien dat het icoon is van de Scream franchise. Er is wel een mogelijkheid dat er een ander masker gebruikt gaat worden.
Ook had ik gelezen dat elk seizoen, mochten er uberhaupt meerdere seizoenen komen, zal bestaan uit een nieuwe cast.
Reageer

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00