Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

MTV bestelt de serie Scream

Nog geen week nadat FOX een horror-komedieserie bestelt over een seriemoordenaar hakt MTV eindelijk de knoop door. De pilot van Scream, die meer dan een jaar op zich liet wachten, is bestelt als serie en krijgt een premièremaand: oktober 2015.

Scream wordt een herstart van de vierdelige slasher filmreeks van Wes Craven en Kevin Williamson. Het eerste deel van Scream kwam uit in 1996 en gaat over Sidney Prescott die het doelwit wordt van een moordenaar die al één van haar klasgenotes heeft vermoord. Een journalist en presentatrice van een tv-programma is vastberaden om de waarheid te achterhalen, en denkt dat de man die de moeder van Sidney heeft vermoord dezelfde is als degene die haar nu achterna zit. De vriend van Sidney wordt echter de voornaamste verdachte.

De film was een doorslaand succes en introduceerde meta-humor in het horrorgenre. Hoewel bedenker Kevin Williamson drie van de vier films pende, is hij niet betrokken bij de serie. Scream 4 was origineel bedoeld als deel een van een nieuwe trilogie, maar vanwege teleurstellende kassaverkopen werd daar van afgezien.

Onder andere Bex Taylor-Klaus (Arrow), Willa Fitzgerald (Alpha House), Tracy Middendorf (The Last Ship), Carlson Young (As the Bell Rings) en Bobby Campo (Being Human) zullen rollen krijgen in de serie Scream. De hoofdrol werd in de pilot gespeeld door Amy Forsyth, maar die is inmiddels vervangen door Taylor-Klaus.

Ken jij de films Scream en zie je uit naar de serie Scream?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
30 okt 2014 12:31 -
Het concept is natuurlijk heel leuk maar de uitvoering zal minder zijn als onderstaande klopt.

Het nieuws dat Ghost Face niet te zien zal zijn in de serie kwam laatst naar boven. Wat natuurlijk wel jammer is aangezien dat het icoon is van de Scream franchise. Er is wel een mogelijkheid dat er een ander masker gebruikt gaat worden.
Ook had ik gelezen dat elk seizoen, mochten er uberhaupt meerdere seizoenen komen, zal bestaan uit een nieuwe cast.
Reageer

Laatste nieuws

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Gisteren, 09:00