Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FOX bestelt Scream Queen van Glee makers

FOX bestelt Scream Queen van Glee makers

Als je geen vertrouwen meer hebt in de Scream pilot die bij MTV al een jaar in de maak is, dan heeft FOX een antwoord op je komedische moordlustige TV behoeftes. Nu Glee haar einde nadert, heeft de zender een serie bestelling gedaan bij bedenkers Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan voor hun nieuwe project Scream Queens. 

De serie zal een notitie nemen uit de de door Kevin Williamson bedachte Scream films en echte horror mixen met komedie. In Scream Queens wordt de campus van een college geteisterd door een seriemoordenaar. De serie zal net als American Horror Story een anthologie worden, met elk seizoen nieuwe spelers. Wel zo handig, met een seriemoordenaar die los loopt. 

"Een van onze top prioriteiten was om Ryan een nieuwe serie te geven," zeggen Dana Walden en Gary Newman, de voorzitter en de CEO van FOX in een statement. "We hielden van elk element van de pitch van de serie - van het genre-overkoepelende concept, dat echte horror mengt met grote komische momenten; de diverse en onvergetelijke personages en de reünie van deze fenomenale creatievelingen die ons Glee hebben gebracht." 

De bestelling signaleert een vervolging van FOX' vorige CEO Kevin Reilly die eerder dit jaar het zogenaamde "pilot-seizoen" afschafte ten faveure van volledige seriebestellingen. De casting van Scream Queens is inmiddels begonnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten