Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De nieuwe series van ABC

De nieuwe series van ABC

ABC heeft bekend gemaakt welke series kijkers aankomend seizoen op de zender kunnen zien. Shonda Rhimes wordt stilaan onmisbaar voor ABC, want met Scandal en Grey's Anatomy heeft zij al twee series op de zender en met How To Get Away With Murder kan zij daar een derde aan toevoegen. Hopelijk zijn deze series een langer leven beschoren, want ABC wordt ook wel gekscherend 'Always Being Cancelled' genoemd. Een dubieuze eer voor de zender die wel wat succesjes kan gebruiken. ABC maakte ook bekend dat Grey's Anatomy, Scandal, Revenge, Resurrection, The Middle, The Goldbergs en Agents of S.H.I.E.L.D. zijn vernieuwd. Mixology, The Neighbors, Suburgatory, Super Fun Night en Trophy Wife zijn gecanceld.

How To Get Away With Murder:
De briljante en verleidelijke professor Annalise Keating en vier van haar rechtenstudenten raken betrokken bij een misdrijf. Samen zullen zij wat zij geleerd hebben moeten inzetten om het recht te laten zegevieren in deze juridische thriller van Shonda Rhimes en Betsy Beers.
Cast: Viola Davis als Professor Annalise Keating, Billy Brown als Nate, Alfred Enoch als Wes, Jack Falahee als Conner, Katie Findlay als Rebecca, Aja Naomi King als Michaela, Matt McGorry als Asher, Karla Souza als Laurel, Charlie Weber als Frank en Liza Weil als Bonnie.

Agent Carter:
Agent Carter vertelt het verhaal van Peggy Carter. Het is het jaar 1946 en Peggy Carters werk en leven verandert wanneer de mannen terugkeren na gediend te hebben in de Tweede Wereldoorlog. Peggy werkt voor de geheime dienst SSR (Strategic Scientific Reserve) en zij probeert haar administratieve werkzaamheden te combineren met de geheime missies die zij krijgt van Howard Stark. Peggy worstelt ook met haar leven als vrijgezelle vrouw in Amerika en het verlies van de liefde van haar leven, Steve Rogers.
Cast: Hayley Atwell als Peggy Carter, overige cast wordt nog bekendgemaakt.

American Crime:
Een jong koppel uit Modesto, Californië, wordt aangevallen in hun huis. Matt Skokie, een oorlogsveteraan, komt daarbij om het leven en zijn vrouw Lily verkeert in kritieke toestand. Ondertussen worden vier verdachten gearresteerd. De zaak zorgt voor de nodige beroering in de gemeenschap en er ontstaan raciale spanningen.
Cast: Felicity Huffman als Barb, Timothy Hutton als Russ, W. Earl Brown als Tom, Richard Cabral als Hector Tonz, Caitlin Gerard als Aubry, Benito Martinez als Alonzo Gutierrez, Penelope Ann Miller als Eve, Elvis Nolasco als Carter en Johnny Ortiz als Tony Gutierrez.

Black-ish:
Andre 'Dre' Johnson heeft een geweldige baan, een beeldschone vrouw, vier kinderen en een prachtig huis in de buitenwijken. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes niet een beetje te goed geïntegreerd? Met behulp van zijn vader probeert Dre weer wat culturele identiteit terug te brengen in zijn familie. Hij wil weer terug naar zijn roots, maar dat alles met een positieve blik op de toekomst.
Cast: Anthony Anderson als Dre, Tracee Ellis Ross als Rainbow, Yara Shahidi als Zoey, Marcus Scribner als Andre Jr., Miles Brown als Jack, Marsai Martin als Diane en Laurence Fishburne als Pops.

The Whispers:
Aliens bevinden zich onder ons op aarde en hebben het gemunt op onze kinderen. In hun onwetendheid helpen de kinderen de onbekende vijand, dat terwijl de tijd voor de mensheid begint te dringen.
Cast: Lily Rabe als Claire Bennigan, Barry Sloane als Wes Lawrence, Milo Ventimiglia als John Doe/Drew Bennigan, Derek Webster als Jessup Rollins, Brianna Brown als Lena Lawrence, Catalina Denis als Dr. Maria Martinez, Kylie Rogers als Minx Lawrence en Kyle Harrison Breitkopf als Henry.

Galavant:
Lang geleden verloor de charismatische held Galavant de liefde van zijn leven, Madalena, aan de kwaadaardige koning King Richard. Onze gevallen held is nu klaar om wraak te nemen en zijn geliefde terug te winnen. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gebeuren.
Cast: stars Joshua Sasse als Galavant, Timothy Omundson als King Richard, Vinnie Jones als Gareth, Mallory Jansen als Madalena, Karen David als Isabella en Luke Youngblood als Sid.

Forever:
Arts Henry Morgan, een beroemdheid in New York, heeft een geheim. Hij bestudeert niet alleen de dood om misdrijven op te lossen, maar ook om het mysterie op te lossen die al 200 jaar onoplosbaar leek: zijn eigen onsterfelijkheid. In zijn lange leven heeft Henry opzienbarende observatietechnieken opgedaan die indruk maken op zijn nieuwe partner, rechercheur Jo Martinez. Elke week zal een nieuwe zaak en hun opbloeiende vriendschap nieuwe facetten tonen van Henry's lange en kleurrijke verleden. Alleen zijn beste vriend, en vertrouweling, Abe kent Henry's geheim.
Cast: Ioan Gruffudd als Henry, Alana De La Garza als Det. Jo Martinez, Barbara Eve Harris als Lt. Marcia Roark, Donnie Keshawarz als Detective Hanson, Joel David Moore als Lucas en Judd Hirsch als Abe.

Selfie:
Nieuwkomer Eliza Dooley heeft 263.000 volgers die elke tweet, bericht of selfie van haar volgen. Op een eenzame dag komt zij echter tot de conclusie dat de vele vriendschapsverzoeken die zij ontvangt niet hetzelfde is als het hebben van echte vrienden. Zij doet een beroep op marketing guru Henry om haar een nieuw imago aan te meten en om haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen. Selfie is losjes gebaseerd op My Fair Lady, en de serie exploreert de moderne worstelingen van Eliza en Henry. Henry heeft de moeilijke taak om Eliza meer te laten participeren in de echte wereld en niet online, of zij dat nu leuk vindt of niet.
Cast: Karen Gillan als Eliza, John Cho als Henry, Tim Peper als Ethan, Da’Vine Joy Randolph als Charmonique, Allyn Rachel als Bryn en David Harewood as Sam.

Manhattan Love Story:
Heb jij je ooit afgevraagd wat jouw date van je vond? Deze romantische komedie laat de verschillen tussen mannen en vrouwen zien door de ogen van een nieuw stel dat pas begonnen is met daten.
Cast: Analeigh Tipton als Dana, Jake McDorman als Peter, Nicolas Wright als David, Jade Catta-Preta als Amy, Chloe Wepper als Chloe en Kurt Fuller als William.

Secrets & Lies
Een jonge familieman vindt het lichaam van een jongen. Al snel is hij de hoofdverdachte in de zaak. Een adaptatie van een Australische serie.
Cast: Ryan Phillipe, Juliette Lewis en Kadee Strickland.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 9 mei 2014, 22:32
Misschien The Wispers. De rest pakt me niet.
anonymous
anonymous 12 mei 2014, 10:16
Forever en Galavant (misschien) Voor de rest spreekt me eigenlijk niets aan
Log in om een reactie achter te laten