Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NBC bestelt Constantine, Mysteries of Laura en A to Z

NBC bestelt Constantine, Mysteries of Laura en A to Z

NBC voegt drie nieuwe series toe aan haar programmering. Constantine, Mysteries of Laura en A to Z zijn de gelukkigen. Al eerder werden de series Allegiance, State of Affairs en Odyssey besteld door NBC.

Constantine is gebaseerd op de Hellblazer strips van DC Comics en de serie gaat over een 'meester van het occulte' genaamd John Constantine. In deze nieuwe dramaserie worstelt Constantine met zijn geloof en wordt hij achtervolgd door zonden uit zijn verleden. Dat alles verandert wanneer hij plots wordt aangewezen om de mensheid te beschermen tegen het kwaad.

Mysteries of Laura is gebaseerd op een Spaanse serie en in deze Amerikaanse adaptatie zal Will & Grace ster Debra Messing te zien zijn als een ietwat vreemde moordzaken rechercheur, die haar baan probeert te combineren met het ouderschap en haar ex-man.

How I Met Your Mother's Cristin Milioti zal te zien zijn in de romantische komedie A to Z. De komedie is gesitueerd in de online dating wereld en zal alle details van een relatie belichten, dus van A tot Z en van de ontmoeting tot de beƫindiging van een relatie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 9 mei 2014, 08:27
Constantine klinkt prima!
Log in om een reactie achter te laten