Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Gotham krijgt officieel groen licht van FOX

Gotham krijgt officieel groen licht van FOX

Gotham, een van de meest besproken series in ontwikkeling voor het 2014/2015 seizoen, heeft een volledig seizoen gekregen van de Amerikaanse zender FOX. Zoals we eerder al bespraken op MijnSerie, is FOX druk bezig van de conventionele routes af te wijken.

De serie, die zich afspeelt in de Gotham jaren voordat Bruce Wayne zijn masker op zet en Batman wordt, had al een boetetoezegging. Mocht FOX de serie niet bestellen dan zouden zij producent Warner Bros TV een boete moeten betalen. Daarmee was het project een van de weinige pilots met een zonnige toekomst. In de afgelopen maanden heeft FOX al aardig wat promotie gedaan voor de nieuwe aanwinst.

In de hoofdrol zien we Benjamin McKenzie (The O.C., Southland) als detective James Gordon. Andere bekende personages uit de stripboeken van Batman maken ook hun opwachting. De serie zal zich echter richten op een tijd waar nog niet over geschreven is. De serie wordt overzien en geschreven door Bruno Heller (Rome, The Mentalist) en geregisseerd door Danny Cannon (CSI, Nikita).

De eerste trailer is inmiddels online. Volgende week maakt FOX het complete najaar programma bekend tijdens de Upfronts. Dan zal ook de premièredatum van Gotham bekend worden.

Trailer Gotham:
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
JanWillemK 6 mei 2014, 09:31
Dat de serie een volledig seizoen krijgt snap ik wel. Trailer is heel vet! Ik kan dan ook niet wachten totdat deze serie uitgezonden gaat worden.
Leuk ook dat we Bruce Wayne te zien krijgen in zijn jongere jaren.

En natuurlijk niet te vergeten de acteur Donal Logue. Geweldige acteur!
anonymous
anonymous 6 mei 2014, 12:01
Trailer is sterk. Hier kijk ik persoonlijk erg naar uit. Originele verhalen van Catwoman, Penguin, Riddler, Poison Ivy, Bruce Wayne, etc. En Donal Logue is idd een geweldig acteur en ik hoop dat dit zijn werk in Terriërs weet te benaderen. Deze trailer zag er uit als een serie van een kabelzender, dus ik hoop op die kwaliteit.
Chantal1981
Chantal1981 6 mei 2014, 19:15
Wauw!
monique1963
monique1963 6 mei 2014, 22:15
Leuke insteek, de jonge jaren..... ben benieuwd.
Log in om een reactie achter te laten