Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix komt met Nederlandse serie

Netflix komt met Nederlandse serie

Netflix komt toch met een Nederlandstalige serie, exclusief voor de streamingsdienst. Dit meldde fansite Netflix Nederland vlak voor het Paasweekend.

De geruchten gingen onlangs dat een Nederlandstalige serie uitgesloten was voor Netflix. De Nederlandse Publieke Omroep zou er in ieder geval niet betrokken bij zijn. Nu lijkt het mediaplatform, dat vorig jaar september beschikbaar werd in ons land, toch stappen te maken richting een eigen serie.

Producent Tuvalu Media is in gesprekken met Netflix over de mogelijkheden. 'Het ligt in de lijn der verwachting dat het er komt, maar niet op stel en sprong. Aan het eind van het jaar is de kogel misschien door de kerk. Dan zouden we eind volgend jaar wellicht de eerste serie kunnen zien', vertelt Tuvalu directeur Taco Zimmerman.

Netflix maakt al enkele jaren furore met originele hit series als House of Cards en Orange is the New Black. Het werkt met een uniek model: alle afleveringen staan tegelijkertijd online. Abonnees van de videodienst hebben exclusief toegang tot deze series. In 2015 kan daar dus een Nederlandse titel bij horen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 27 april 2014, 11:02
Alleen maar ouwe series en ouwe films.
Log in om een reactie achter te laten