Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Geen zomer première voor Astronaut Wives Club

ABC heeft de première van de nieuwe dramaserie Astronaut Wives Club uitgesteld. Ze zullen nu de premièredatum ergens plannen halverwege het seizoen 2014-2015. De serie is uitgesteld omdat het verhaal verder uitgebreid gaat worden.

Astronaut Wives Club is geschreven door Stephanie Savage (Gossip Girl) en vertelt het verhaal van een groep vrouwen die hun echtgenoten steunen in hun race om als eerste naar de ruimte te gaan in de jaren ’60. De serie was eerst gefocust op de vrouwen van de Mercury astronauten. De focus zal nu meer komen te liggen op Lily Koppels 2013 bestseller The Astronaut Wives Club: A True Story en de levens van de Gemini en Apollo missie bemanning en hun echtgenoten.

Astronaut Wives Club kreeg in februari een direct-naar-serie bestelling van ABC. De cast zal onder andere bestaan uit: JoAnna Garcia Swisher (Once Upon a Time), Odette Annable (House) and Desmond Harrington (Dexter). Savage en Josh Schwartz (Gossip Girl) zullen de uitvoerend producenten zijn samen met Len Goldstein (Hart of Dixie) and Michael London (Milk).
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten