Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Katja Herbers in nieuwe Amerikaans serie

De Nederlandse Katja Herbers, die wij vooral kennen uit de tv-serie Divorce, gaat een vaste rol spelen in Manhattan, een gloednieuwe dertiendelige serie.

Manhattan speelt zich af in de jaren ’40 van de vorige eeuw en vertelt het verhaal over een groep wetenschappers die in Los Alamos, New Mexico werken aan de ontwikkeling van de eerste atoombom. De serie laat de wetenschappers en hun gezinnen zien die zich, gevangen in een web van leugens en geheimen, staande proberen te houden in deze wereld. De rol van Herbers is die van het enige vrouwelijke teamlid; Amerikaanse wetenschapper Helen Price.

Katja vertelt: “Ik wilde de rol enorm graag hebben, vanwege het interessante verhaal, maar ook omdat het script een echte 'pageturner' was. Ik ben ook heel blij om te mogen werken met een van de beste tv-regisseurs van Amerika, Thomas Schlamme (The West Wing).” De 33-jarige Herbers gaat samenspelen met onder andere Daniel Stern, Rachel Brosnahan (House of Cards), Ashley Zukerman (Rush) en Harry Lloyd.

Opnames beginnen binnenkort in New Mexico en Manhattan zal waarschijnlijk in het najaar worden uitgezonden door WGN America. Of de serie ook in Nederland uitgezonden gaat worden is niet duidelijk.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Friheden. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
2