Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Katja Herbers in nieuwe Amerikaans serie

Katja Herbers in nieuwe Amerikaans serie

De Nederlandse Katja Herbers, die wij vooral kennen uit de tv-serie Divorce, gaat een vaste rol spelen in Manhattan, een gloednieuwe dertiendelige serie.

Manhattan speelt zich af in de jaren ’40 van de vorige eeuw en vertelt het verhaal over een groep wetenschappers die in Los Alamos, New Mexico werken aan de ontwikkeling van de eerste atoombom. De serie laat de wetenschappers en hun gezinnen zien die zich, gevangen in een web van leugens en geheimen, staande proberen te houden in deze wereld. De rol van Herbers is die van het enige vrouwelijke teamlid; Amerikaanse wetenschapper Helen Price.

Katja vertelt: “Ik wilde de rol enorm graag hebben, vanwege het interessante verhaal, maar ook omdat het script een echte 'pageturner' was. Ik ben ook heel blij om te mogen werken met een van de beste tv-regisseurs van Amerika, Thomas Schlamme (The West Wing).” De 33-jarige Herbers gaat samenspelen met onder andere Daniel Stern, Rachel Brosnahan (House of Cards), Ashley Zukerman (Rush) en Harry Lloyd.

Opnames beginnen binnenkort in New Mexico en Manhattan zal waarschijnlijk in het najaar worden uitgezonden door WGN America. Of de serie ook in Nederland uitgezonden gaat worden is niet duidelijk.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten